Mennyi a reális kezdőfizetés?
Figyelt kérdés
Középfokú logisztikus és szállítmányozási ügyintéző végzettséggel és középfokú angol nyelvvizsgával mennyi fizetésre lehet számítani?
Napi max. 10 óra munkával én olyan nettó 120-150 körül szeretnék, de mások 180-200-ról beszélnek.
2017. okt. 11. 17:53
2/13 anonim válasza:
Budapest: Bruttó 200
Vidék: Bruttó 161
3/13 anonim válasza:
Budapesten bruttó 200 at felelősség nélküli burgerforgatásra adnak.
4/13 anonim válasza:
Ugyan. Logisztikus OKJ=0, középfokú nyelvvizsgája szerintem meg még Balázskának is van. Ne röhögtess! :D
5/13 anonim válasza:
én egy pénzügyi okj vel bruttó 220.000 keresek. Ha megnyerő vagy akkor mondj 130 nettót vagy többet. Add el magad
6/13 A kérdező kommentje:
Hát ez elszomorító :(
Inkább megyek akkor közteresnek, nyelvvizsgával 130 nettót mondtak.
2017. okt. 11. 20:02
7/13 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni.
Nézd vissza a kérdéseket, itt mindent-mindenkit lehúz a sok vesztes.
8/13 anonim válasza:
miért lett lepontozva a válaszom?
fáj az igazság hogy egy burgerforgató jobban keres mint ti a szakmáitokkal meg nyelvvizsgáitokkal?
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Ez az utolsó pozi még jóval nettó 200 felett is fizethet. Azonban elég naív feltételezés hogy valaki egy logisztika OKJ-val a zsebében folyékonyan beszél angolul és még esetleg a némettel is elboldogul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!