Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen diákmunka lenne nekem...

Milyen diákmunka lenne nekem jó szerintetek?

Figyelt kérdés
16 vagyok , és hát nem vagyok erős sőt mondhatni vékony , de viszont jól tudok angolul , jó a beszélőkém , és a gazdasághoz is kicsit értek ( legalábbis gazdasági versenyen értem már el helyezést ) . ötlet ? én sokat gondolkoztam de nem tudom milyen munka mivel jár .... és ezért nem tudok dönteni ...
2010. máj. 28. 20:40
 1/6 A kérdező kommentje:
jah a legfontosabbat kihagytam : fiú vagyok :)
2010. máj. 28. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Csirkefeldolgozóban darabolós.
2010. máj. 28. 21:07
 3/6 anonim válasza:

te komolan azt hiszed, hogy 16 évesen olyan diákmelót találsz magadnak, ahol ezeket hasznosíthatod, mikor a 2 diplomások 3 nyelvvizsgások a teszkóban dolgoznak?

örülj ha lángossütőben kapsz munkát vagy a paradicsomföldön

2010. máj. 28. 21:30
 4/6 anonim válasza:
Ami van!örülj ha kapsz egyáltalán munkát!
2010. máj. 28. 21:50
 5/6 anonim válasza:
SZÓRÓLAPOSS!
2010. máj. 28. 22:08
 6/6 anonim válasza:

Lehet, hogy a beszélőkéd jó, viszont a központozásod gyenge, és a nyelvtanodon is van mit fejleszteni. (kezdve ott, hogy nem létezik olyan, hogy "de viszont")

Másodjára, örülj, ha valami munkát kapsz, felsőfokú nyelvvizsgával, informatikai képesítéssel és folyamatban lévő gazdasági tanulmányokkal diákmunkában takarítok, és örülök, hogy ilyen jó munkám van. Ez legalább folyamatos 21-23 fokban végzett, fedett pályás munka, nem úgy mint az esőben, 40 és -15 fokban végzett szórólapozás.

2010. máj. 31. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!