Mekkora fizetést tartotok mostanában átlagosnak a magyar irodisták között (Felsőfokú végzettséggel, nyelvtudással, tapasztalattal)?
Mivel nem a filozófia kategóriába posztoltam a kérdésem, nem arra számítottam, hogy arról indul filozofálás, hogy végső soron ki is az irodista. :-)
De érdekes, volt aki megértette, hogy mit akarok kérdezni.
A budapesti fizetési trendekre lettem volna kiváncsi, hogy jelenleg mi számít jónak Budapesten. Pl 5 éves közgazdász tapasztalattal, 5 éves IT tapasztalattal, 10 éves call centeres tapasztalattal, stb ... Persze, vannak eltérések, de egy irány csak kibontakozik úgy általánosságban.
8: Oké, szerinted aki irodaházban dolgozik, az irodista.
De mégis, hogy lehetne átlagos fizetést megjelölni egy gépészmérnököt, egy adatrögzítőt, könyvelőt, ügyvezető igazgatót, stb magában foglaló halmaznak???
Vagy te irodistának, a diplomájától teljesen független, adatrögzítő munkát végző alkalmazottakat hívod?
Mert ha igen, akkor azt kellett volna írni.
"De érdekes, volt aki megértette, hogy mit akarok kérdezni."
Mindenki megértette hogy hülyeséget kérdezel. Tekintve hogy az "irodista" nem szakma hanem egy gyűjtő fogalom.
Irodista a titkárnő, irodista a tervező, irodista a projekt vezető, irodista a műszaki rajzoló, irodista a műszaki igazgató. Mindegyiknek más-más a fizetése.
az irodista számomra egy beosztott adminisztrativ munkakört jelent, ami nagyon unalmas, nagyon merev, 0 fejlődési lehetőséggel.
130-220 között gondolkodjunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!