Valaki ismeri ezt az oldalt? Vélemények róla?
Találtam egy oldalt, ahol elvileg a világ bármely tájára keresnek bébicsőszt. Vagyis kitesznek a családok hirdetéseket hogy kit keresnek (pl nő, egyedülálló, kor) bébicsősznek és lehet jelentkezni. Utána pár skype-beszélgetés, és ha szimpatikus vagy kezdődhetnek a megbeszélések a többi dologról.
Elvileg a család fizeti a repülőjegyet, ad ételt és szállást, hetente fizetnek neked csak asszem 12 hónapig kell ezt csinálnod, majd 1 hónapot utazhatsz. Nemrég olvastam róla, kíváncsi voltam valaki hallott-e már róla. Később más munkánál pluszpont lehet ez a külföldön élés.
Ha pl Ázsiában vállalnék bébicsőszködést angolul beszélő családoknál (pl Japán, Kína, Korea stb) gondolom oda papírokat nekem kéne intézni.
Az oldal linkje: [link]
Ezt már nagyjából átolvastam, itt kíváncsi voltam hogy van-e valaki aki mostanában dolgozott-e így. NL Café-n meg több mint 10 évvel ezelőttről írtak legutóbbról ilyenről.
Nem tudom hogy a kamu profilos válasz nekem szólt-e, de biztos a gyakorira jönnék hirdetni ilyeneket amikor még életemben nem próbáltam ezt, csak érdeklődtem róla. Biztos azért még csinálok egy kamuprofilt hogy belinkeljek ide 2 linket az oldalról, simán megtehettem volna akkor a kérdésben is. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, ne is tedd meg. Nem az ilyenekért írok ki egy kérdést.
Ha jól emlékszek, volt valaki aki Amerikába ment, és a család fizette neki a repülőjegyet.
A pontos kérdés pedig, hogy valaki ismeri-e ezt az oldalt, megbízható hirdetések vannak-e rajta.
És milyen volt? Csak iskolába kell vinni a gyerekeket és vigyázni rájuk? Gondolom szerződésbe volt foglalva hogy miket kell csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!