Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki ismeri ezt az oldalt?...

Valaki ismeri ezt az oldalt? Vélemények róla?

Figyelt kérdés

Találtam egy oldalt, ahol elvileg a világ bármely tájára keresnek bébicsőszt. Vagyis kitesznek a családok hirdetéseket hogy kit keresnek (pl nő, egyedülálló, kor) bébicsősznek és lehet jelentkezni. Utána pár skype-beszélgetés, és ha szimpatikus vagy kezdődhetnek a megbeszélések a többi dologról.

Elvileg a család fizeti a repülőjegyet, ad ételt és szállást, hetente fizetnek neked csak asszem 12 hónapig kell ezt csinálnod, majd 1 hónapot utazhatsz. Nemrég olvastam róla, kíváncsi voltam valaki hallott-e már róla. Később más munkánál pluszpont lehet ez a külföldön élés.

Ha pl Ázsiában vállalnék bébicsőszködést angolul beszélő családoknál (pl Japán, Kína, Korea stb) gondolom oda papírokat nekem kéne intézni.

Az oldal linkje: [link]

2017. okt. 6. 16:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Most nézem, az egyéb kérdésekhez írtam a kérdést, de valahogy üzlet és pénzügyekhez került...
2017. okt. 6. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Elég sok információ van magán az oldalon is.

FAQ

[link]

Resources

[link]

Itt a baloldali felsorolásban bárhová kattintva olvashtasz részletesen a témáról.

2017. okt. 6. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Tetszik a hirdetés. Főeg, ahogy kamuprofillal bekommenteltél alá még 2 linket.
2017. okt. 6. 17:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezt már nagyjából átolvastam, itt kíváncsi voltam hogy van-e valaki aki mostanában dolgozott-e így. NL Café-n meg több mint 10 évvel ezelőttről írtak legutóbbról ilyenről.

Nem tudom hogy a kamu profilos válasz nekem szólt-e, de biztos a gyakorira jönnék hirdetni ilyeneket amikor még életemben nem próbáltam ezt, csak érdeklődtem róla. Biztos azért még csinálok egy kamuprofilt hogy belinkeljek ide 2 linket az oldalról, simán megtehettem volna akkor a kérdésben is. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, ne is tedd meg. Nem az ilyenekért írok ki egy kérdést.

2017. okt. 6. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Drága az időd, ne raboljuk?
2017. okt. 6. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Van csomó ehhez hasonló aupairkereső oldal, de mi pontosan a kérdés? Kinézel egy családot, felveszed velük a kapcsolatot, aztán megbeszélitek a részleteket. A papírokat jó eséllyel neked kell intézni, de ha te már a többedik aupairjük vagy, lehet, látott már ilyent a család, és tudnak segíteni. Olyanról, hogy az útiköltséget állták volna, még nem hallottam, bár én csak Európán belül voltam.
2017. okt. 6. 20:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha jól emlékszek, volt valaki aki Amerikába ment, és a család fizette neki a repülőjegyet.

A pontos kérdés pedig, hogy valaki ismeri-e ezt az oldalt, megbízható hirdetések vannak-e rajta.

És milyen volt? Csak iskolába kell vinni a gyerekeket és vigyázni rájuk? Gondolom szerződésbe volt foglalva hogy miket kell csinálnod.

2017. okt. 6. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy mit kell csinálni, az családfüggő és megbeszélés kérdése. Nálam nagyok voltak a gyerekek, mindegyik iskolába járt már, egyedül jöttek-mentek. Délelőtt kicsit takarítottam, vasaltam, főztem valami egyszerűt (előre megmondták, hogy mit, sokszor csak melegítettem). Dél körül elkezdtek hazaszállingózni a gyerekek, adtam nekik enni, aztán a kicsivel leckét írtam meg játszottam, a nagyok elfoglalták magukat. 2 óra körül hazajött az anyuka, onnantól nem volt rám szükség, és ez is csak h-cs, mert péntekenként nem dolgozott a nő. Igy délutánonként és hétvégén azt csináltam, amit akartam, egy év alatt kétszer volt, hogy este vigyáznom kellett a gyerekekre. De ismertem olyant is, aki kb maga nevelte a két ovist, ő ébresztette éket, öltözés, reggeli, csomagolt uzsonnát, elvitte őket oviba, napkézben főzött, mosott rájuk, délután a játszótéren volt velük, csomószor hétvégén i vigyázott rájuk. Megint másik lány télen pl elsőként kelt, hogy mire a szülők felkelnek, hordjon be fát és rakja meg a tüzet. Szóval ez változó, de mindhárman előre tudtuk, hogy hova megyünk, egyikünket se ott ért ez meglepetésként.
2017. okt. 7. 10:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Oh értem, köszi az alapos választ.^^
2017. okt. 7. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!