Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Így tájékoztatnak, hogy...

Így tájékoztatnak, hogy törölték az önéletrajzod és profilod az adatbázisukból?

Figyelt kérdés

„Tisztelt XY!

A(z) ….....technikus / …...... szakmunkás állásajánlatunkhoz kapcsolódó kiválasztási folyamat során pályázatának státusza megváltozott.

Az új státusz és a hozzá tartozó személyes üzenetünk megtekintéséhez kérjük lépjen be rendszerünkbe: https:[per-per]cégnév.hrfelho.hu

Belépés után kattintson a 'Jelentkezéseim' menüpontra, ahol minden egyes korábban beadott pályázata kapcsán tájékozódhat a kiválasztási folyamat aktuális helyzetéről.

Köszönjük!

Tisztelettel:

Cégnév ….ipari és Kereskedelmi Zrt.”

Minden e-mail címemmel próbálkoztam, de a jelszó emlékeztető során az eredmény mindig.: „Sajnáljuk, a megadott email címmel nincs felhasználó rendszerünkben.”

(A cég nevét én változtattam „cégnév”-re, ill. a pozíciókat kipontoztam.)

Semmi különös, csak fura és kicsit bosszantó, mert az ember rögtön megpróbál belépni -korábban regisztrált ez biztos- és hiába próbálkozik, egyetlen e-mail címe sem működik a fenti cég álláskereső felületén.

2017. okt. 2. 01:58
 1/5 anonim válasza:

Szia.

Ez egy gyári munka lett volna?

Amit leírtál az nagyon hasonlít arra amit nemrég tapasztaltam. Egy áruház karrieroldalával kapcsolatban. :) Nem tudtam belépni a jelszavammal és a jelentkezéseimet sem tudtam megnézni, hiába kattintgattam. Én úgy léptem be hogy folyamatosan új jelzót kértem de nem lettem okosabb. Aztán már én töröltem magamtól a reget . Nem csak ez miatt hanem mert úgy néz ki csak azért hívtak be, hogy felvegyék az adataim a semmire....:)

2017. okt. 5. 23:38
 2/5 A kérdező kommentje:

# 1.: Nem, tavaly év végén küldhettem CV-t a cégnek, ami egy Zrt., a nyár végén voltak náluk állások és szeptemberben kaptam ezt az e-mailt. Viszont képtelenség volt belépni a cég HR felületére. Megnéztem a cég Google értékeléseit, volt egy elég bizarr egycsillagos.:

"Kozep és Nagyvallalati strukturanak és szervezesi elveknek megfeleloen muködo, penzorientalt, zsarolassal es vallas formajaban megjeleno psziches nyomassal kenyszert alkalmazó bunszervezet."

Valahogy ezek után nem kérdeztem meg e-mailben a HR-t.

Miért, téged diákmunkás cég ültetett fel?

2017. okt. 7. 00:26
 3/5 A kérdező kommentje:
1 #.: Gondolom arra játszanak, hogy a kérdés alatti e-mail után sokan küldenek nekik részletes önéletrajzot. Emlékszem, voltak az SZTE állásbörzén, ahol ők voltak ez egyedüli cég, akik hosszas név-szak-email listát írtak, gyűjtöttek a betérő hallgatóktól. Ki tudja, hányan kapnak tőlük hasonló leveleket néha. Ja, lehet szimpla adathalászat.
2017. okt. 7. 00:30
 4/5 anonim válasza:

A gyári munka csak egy megérzés volt,

amit leíram tapasztalat az egy áruház karrier oldalával kapcsolatos, kicsit félreérthetően fogalmaztam. :)

2017. nov. 13. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:

# 4.: Bocs, elvileg diplomás, de végül is "gyári", abban az értelemben, hogy sampon/mosogatószer bérgyártó, de nem szakmunkás, vagy betanított (habár az iparban szinte mindenki "betanított" szerintem, hiszen végül ott tanulja meg az adott technológiát).

Sokkal dühítőbb, hogy valamelyik cég a közelmúltban, szerintem kinyomta telemarketingeseknek a számomat...

2017. nov. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!