Miért megy el egy diplomás tanult ember 120-ért melózni? Én ívhegesztő vagyok 120-ért fel se kelek
Itt ez a cikk:
Kiszámoltuk, mennyit keresnek a kezdő tanárok: de mire elég 120 ezer forint?
Mennyit keresnek az egyetemi és főiskolai végzettségű pályakezdő pedagógusok? Milyen nettó fizetéssel számolhatnak, ha megkapják a béremelés utolsó részletét? Mire elég 120 ezer forint?
120.000 ft egy diplomás embernek????
Bakker és csak egy szakközepet végzett nem is érettségizett ívhegesztő vagyok, aki elment szakmára 11. osztályban és hegezstő lettem.
2 éve gyűröm az ipart és 260 a nettóm hazai cégnél...
ha lenne annyi eszem hogy kiugorjak németekhez angolokhoz kapásból 2x 3x annyi.
Kaptam már ajánlatot. Csak elszánás kéne.
most akkor diploma és 120???
és mikor lesz egy tanárnak 260 a nettója? Soha az életben még a 20 éve tanít akkor se!
"Nem talál mást?+
Aha, menjen el fizikai melóba akár sor mellé még ott is többet kap. Szaktudás ide nem kell.
Csak ott esetleg dolgozni is kell majd meg izzadni és ez lehet a nyitja...
"133-ért "
133 te úristen.... tudod hogy nálunk a körbejáró biztonsági ember is többet kap aki semmit se csinál csak járkál X órában?
Aki ért is valamihez az kapásból 160-170 még ha ez az első helye és most kezdi az ipart akkor is.
És itt nem találsz nem diplomás még érettségizett embert se nagyon!
Másik haver németeknél szállodás felszolgáló (semmiféle végzettsége nincs sose végzett vendéglátóiparit) és szállás + 1200 eur-t kap havonta kézbe!
kb 400 a zsebébe és szállás meg van. adják.
német. azt se tudja mit csinál nem is ért hozzá. belejött menet közben
"ne mondd senkinek de 5..."
Micsoda?
"Kérdező; melyik megyéről van szó?
"
Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!