Ausztriában (Bécsben) az 1660 eurós nettó fizetés irodai munkáért jónak számít?
#9: Te magad is azt írod, hogy Budapesten 250 EUR/hó egy lakás, és példának belinkelsz egy 590 EUR/hós bécsi lakást. Pontosan ezeket az arányokat írta a numbeo.com is, szóval eddig nem cáfoltad meg, és tipkusan ez a legnagyobb költség.
A többire meg csak annyit tudok mondani: honnan veszed ezeket az adatokat? Úgy gondolod, hogy te érzésre jobban megmondod a költségek arányait, mint egy statisztikán alapuló oldal? Legalább kezdd el kigyűjteni a billa.at és a tesco.hu árait, és azokat hasonlítsd össze, ha nem értesz egyet a numbeo számaival, ne csak a levegőbe beszélj.
És nem tudom mit néztél, de a numbeo továbbra is azt írja, hogy kint 1660 EUR az olyan, mint itthon 306e HUF, és ez egészen jól megfelel a valóságnak.
"Az átlaghoz viszonyítva viszont az 1660 EUR Bécsben olyan, mintha Budapesten 169e nettót keresnél, vagyis a többiekhez képest ennyire leszel csó"
Én erre írtam, amit írtam. Ez nem állja meg a helyét.
A kiadásokat tekintve én és mások tapasztalatait írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!