Hogyan lehetnék viszonylag gazdag? 12/f
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy milliárdos legyek hanem úgy értettem, hogy ne kelljen aggódni a számlák miatt, ne kelljen semmi szükségesset megvonjak magamtól. Egyaránt jó vagyok a reál és a humán tantárgyakból. A pilóta és hasonló szakmák a szemem miatt kizárva. Egyetemre nem szeretnék menni, így később csak a szakközépiskola jöhet szóba. A válaszok előre is köszönöm!2017. szept. 17. 18:58
11/15 anonim válasza:
Élet értelme szintű kérdés.
Tanulni kell és dolgozni.
Amúgy borzasztó egyszerűen: a bevételeid legyenek szignifikánsan nagyobbak, mint a kiadásaid, és ha elég sokáig csinálod, a Jóisten se fog téged megmenteni attól, hogy gazdag legyél.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A szakközépiskolában mit tanuljak?
2017. szept. 18. 14:29
13/15 anonim válasza:
Lehetőleg értelmes szakmát de érdekeljen is.És nézd azt is hogy ad-e érettségit.5ös voltam.
14/15 anonim válasza:
Most programozást, robotikát és mechatronikát érdemes tanulni.
[Amúgy nem a gazdagságra kell vágyni. Hanem arra, hogy okos, és jóképességű légy, mire munkába állsz.]
15/15 anonim válasza:
barátnőm informatikai szakra ment nem kerül semmibe és ha 3.0 fölötti átlaga van még fizetnek is neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!