11/19 anonim válasza:
9-es, ahogy azt te elképzeled :D Szerintem egy jó szakmával simán megkeresel ennyit, BP-re se kell költözni ezért.
12/19 anonim válasza:
Ja, lehet.
Annyira nem vagyok képben ezekkel, csak hogy mindig sírnak meg sztrájkolni akarnak, merthogy milyen már, hogy egy senkihàzi mérnök többet keres mint ők :P
14/19 anonim válasza:
Lassan már az Lidlben is megkeresel ennyit.
Ha meg van egy jó szakmád, ennek többszörösét is.
15/19 anonim válasza:
Gázszerelő, villanyszerelő, festő, stb.
16/19 anonim válasza:
" Szerintem egy jó szakmával simán megkeresel ennyit"
Én elmentem egy helyre dolgozni egy jónak mondott szakmával, mindenki azt mondja hogy az milyen f*asza meg hogy keresik, meg nagy pénzek, aztán minimálbérrel akarták kiszúrni a szemem...
17/19 anonim válasza:
A gázszerelő az inkább 250 milliót keres, nem?
Legalábbis ha az összes gázszerelő átlagos jövedelmét nézzük ;)
18/19 anonim válasza:
Gépészmérnökként használható nyelvtudással multinál szinte kezdőként is megkereshetsz ennyit, villamosmérnökként, informatikusként többet is. Pénzügyi területen sem kizárt, bár ott azért kezdőként ez kicsit magas, de pár év tapasztalattal simán elérhető. Legtöbb multi cégnél, irodai munkakörben azért viszonylag könnyen el lehet érni ezt a fizetést (főleg Budapesten).
19/19 anonim válasza:
#1 Sajnos nem így van,mert ahhoz mutyizni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!