Kinek mi a velemenye a "Globe-Job" nevu ceggel?
Nekem jó tapasztalataim vannak! Korrekt szállás és munka van. Nimcs átverés v lehuzas.
Nyelv nelkul sehol sem keresel tobbet mint
1000-1200. (4 éve járok
Hollandba) Szerintem a dolgozók nemzetisége es a munkaadók parasztságához semmi köze nincs egy közvetítő cégnek. Azt tudd hogy holland munkaerö-kolcsonzo ceg alkalmaz nem a Globejob.
Furcsa ezt a kommentet olvasni miszerint ha “ilyen es ilyen nemzetiseggel akarsz dolgozni”. Egy kulfoldi munkahelyen mégis kivel szeretnél? Azt hiszed te vagy az egyetlen aki külföldön vállal munkat vagy el? Aki nem bírja elviselni a többi naciot az maradjon itthon ugyanis nyugaton multikultúra van. Vagy azt hitted hollandok vesznek majd körül? ;)))
Lenyeg: valós munkak, en is náluk kezdtem .. azota találtam jobban fizető állást de kezdesnek tökéletes es bár volt néhol gond, mindig készségesen segítettek es volt h masik céghez helyeztek el. Batran merem ajánlani DE ahhoz h segítsenek ki kell nyitnod a szád es nem felszivodni mint Petőfi. Ha jelzel; segítenek ha nem; nem tudnak semmiről. Pacsi
Minket pár hét után nem fizettek ki, a kapcsolattartó bunkó volt. Fejpénzre mennek, átverés sokszor és ótvar szállások/munkák vannak.
Fatima innen is a krw@ nyádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!