Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mi a velemenye a "Globe-...

Kinek mi a velemenye a "Globe-Job" nevu ceggel?

Figyelt kérdés
Egesz jonak hangzo munkakat hirdetnek, semmilyen koltseget nem kernek sem elore, sem kesobb( elmeletben) es kivancsi lennek ra, hogy van e olyan szemely aki o altaluk talalt kint munkat? Mi a velemenyetek?

2017. szept. 14. 23:55
 1/6 anonim válasza:
Szia! Ez engem is érdekelne!
2017. okt. 18. 11:16
 2/6 masuzoe válasza:
A cég maga létezik voltam állás interjún nem kell fizetni elöre de a kiutazást magadnak kell saját kölcségre vissza szint ugy.Bárhová is küld 1000€ nál nem igen keresel többet! És a hölgyemény is igen bunkó! Sokkal jobb munka közvetitö irodák is vannak. Duna rapszodia dhrs.kg international. Segitőkészek mindenben. Szerintem hanyagold a globejobot. Remélem segitettem.
2017. okt. 28. 22:48
 3/6 anonim válasza:
Ha szeretnél napi 10 órában max 1000eurot keresni, rosszabbnál rosszabb munkahelyeken, ha szereted az ukranokat, lengyeleket, románokat akikkel tele van minden egyes munkahely és már az első napon tapló bunkó parasztok veled, illetve kutyába néznek kb.. Akkor én nyugodt szívvel ajánlom bárkinek😅
2018. dec. 8. 08:55
 4/6 anonim válasza:

Nekem jó tapasztalataim vannak! Korrekt szállás és munka van. Nimcs átverés v lehuzas.

Nyelv nelkul sehol sem keresel tobbet mint

1000-1200. (4 éve járok

Hollandba) Szerintem a dolgozók nemzetisége es a munkaadók parasztságához semmi köze nincs egy közvetítő cégnek. Azt tudd hogy holland munkaerö-kolcsonzo ceg alkalmaz nem a Globejob.

2018. dec. 23. 23:03
 5/6 anonim válasza:

Furcsa ezt a kommentet olvasni miszerint ha “ilyen es ilyen nemzetiseggel akarsz dolgozni”. Egy kulfoldi munkahelyen mégis kivel szeretnél? Azt hiszed te vagy az egyetlen aki külföldön vállal munkat vagy el? Aki nem bírja elviselni a többi naciot az maradjon itthon ugyanis nyugaton multikultúra van. Vagy azt hitted hollandok vesznek majd körül? ;)))

Lenyeg: valós munkak, en is náluk kezdtem .. azota találtam jobban fizető állást de kezdesnek tökéletes es bár volt néhol gond, mindig készségesen segítettek es volt h masik céghez helyeztek el. Batran merem ajánlani DE ahhoz h segítsenek ki kell nyitnod a szád es nem felszivodni mint Petőfi. Ha jelzel; segítenek ha nem; nem tudnak semmiről. Pacsi

2019. nov. 17. 10:05
 6/6 anonim válasza:

Minket pár hét után nem fizettek ki, a kapcsolattartó bunkó volt. Fejpénzre mennek, átverés sokszor és ótvar szállások/munkák vannak.

Fatima innen is a krw@ nyádat!

2023. márc. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!