Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Keressék mást vagy húzzam itt még egy darabig?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen(21 vagyok, pincér) , havi 15-16napot dolgozok, napi 14 óra (ami már kezd kikesziteni) , a kollegaimmal elvagyok, de nem mondanám, hogy annyira imádom őket, a szakácsokkal szinte szó szerint utáljuk egymást, eleinte még szerettem itt lenni, de ma már az életkedvem elmegy ha be kell jönnöm, egyetlen egy dolog ami itt tart még az a pénz (nettó 220 min, forgalomtól függően ez nőhet, de már ez sem motivál annyira, nem ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni a jövőben, inkább az informatikai irány érdekel, tovább is szeretnék tanulni majd szeptembertől, de mellette dolgoznom kell mert külön élek.

Ti mit tennétek a helyemben? Maradjak itt és szenvedjek a pénzért, vagy keressek egy 8-10 órás munkahelyet ami kevesebbet fizet, közben tudnám magam fejleszteni (nyelvtanulás, edzés ((ilyen munkahely mellett semmi energiám nem volt eddig ilyenekre)) , szívem szerint ezt csinálnám, de kíváncsi vagyok más véleményére, aki esetleg hasonló cipőben járt.

2017. szept. 14. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Tanulj németet majd irány Ausztria néhány évre. Félreteszel, hazajössz és veszel kecót.
2017. szept. 14. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
külföld!
2017. szept. 15. 06:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos mi is külföldön akarunk dolgozni.. Nem

szívesen megyek ki, ha ugy alakul, de itthon mintha el

lennék átkozva, van szakmám de gyakorlat nelkul sehova se vesznek fel, esélyt se kapok egy cégtől se, nem

szakmunkárol van szo. Rengeteget tanultam a suliba erre, es közben meg szerettem amit nem gondoltam volna. De mivel se protekcióm, se ismeros, se szerencse eselyem sincs nekem ebbe dolgozni. Szóval maradt a gyár, de az itteni fizubol kb semmit nemtudok félre tenni..megveszem ami kell kifizetem amit kell, pár program pár ruha aztan ennyi volt. Őszintén felek a migransoktol, meg attól

is hogy átvernek kint vagy valami de mivan ha kint szerencsém lenne? Igaz meg szakadok majd kint is, de legalabb többet tudok majd félre tenni..

2017. szept. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!