Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Auchanban mennyit keres egy...

Auchanban mennyit keres egy árufeltöltő?

Figyelt kérdés

Két verziót olvastam itt. Az egyik szerint még pótlékokkal és túlórákkal is alig-alig van meg a 100 ezer Ft, a másik viszont nettó 150 ezres fizetésekkel dobálózik. Sejtem a választ, de azért megkérdezem: melyik áll közelebb a valósághoz? Nyilván elérhető a 150 is, de hány túlórával?...

Illetve ha már témánál vagyunk - hogy néz ki a műszakbeosztás? 2/3 műszak van vagy munkaidőkeret?

2017. szept. 14. 08:17
 1/1 A kérdező kommentje:

Bruttó 135 a kezdő, aztán fél év múlva (tehát nem próbaidő lejárta után!) nő bruttó 140 körülre. Erre jön minimális délutáni és vasárnapi pótlék. Éjszakázni nagyon ritkán kell, leltár idején. Szombati pótlék nincs. Túlóra elviekben nem nagyon van, aztán a valóságban majd kiderül, hogy ez hogy működik. Az a nettó 150 viszont 'rvára nem tudom, hogy jött ki... bár tény, hogy a válaszoló nem mondta, hogy melyik ország Auchanjáról és hány év tapasztalatról beszélt.

Ja és munkaidőkeret alapján készül a beosztás délelőttös és délutános műszakoknak, heti két, nem fixen hétvégi pihenőnappal.

2017. szept. 15. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!