Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az hogy egy RTL...

Miért van az hogy egy RTL klubbos promóter 500 ezer forintot keres amikor a munkályát tinik is eltudnák végezni?

Figyelt kérdés
Konkrétan ha avalaki ért a sony vegas hoz vagy az adobe premier pro hoz már eltudná végezni a munkályukat de 500 ezret fizetnek nettóban? Tehát kb a tinit töltenek fel vágott videókat a youtube ra és a feléért és még kevesebbért is vállalnák sokan ráadásul ehhez még diploma sem kell. Tehát egy diplomásnak nem fizetnek annyit mint akik a tv ben promokat vágnak. Ennek mi értelme? Úgy hogy bõven lehet pótolni a munkályukat.
2017. szept. 10. 10:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Hogy is írjuk a munkájukat? Konkrétan mi a problémád? Fél milliót akarsz keresni? Zavar hogy mások keresnek fél milliót? Jól alkudtak.
2017. szept. 10. 10:40
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, van más kategória is a gyakorin nem csak a politika. Ez meg mocskosul nem politikai téma!

jelentettem is hogy költöztessék át másik kategóriába.

2017. szept. 10. 10:41
 3/23 anonim ***** válasza:
97%

Miért van az, hogy kamionos is félmilliót keres, amikor egy 18 éves tini is el tudná fele annyiért végezni a munkáját?

Elvégre csak csavargatni kell egy kormányt, neeeeeem?

ilyen szintű a kérdésed.

2017. szept. 10. 10:43
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
Aranyos, amikor az írástudatlan proli köhög, hogy mások többet keresnek nála. Vagy inkább szánalmas?
2017. szept. 10. 10:46
 5/23 A kérdező kommentje:

kamionos nehéz fizikai megterhelésnek napi 12 folyamatos koncentrációnak van kitéve ezek meg azon nyavajognak ha napi 4-5 óránál többet kell dolgozni egy légkondis szobában.

Zavar mert nem érdelnek ennyit mikor még egy orvos vagy pénzügyi tanácsadó aminek tanulok sem keres ennyit.

2017. szept. 10. 10:46
 6/23 A kérdező kommentje:
Jó nem figyelek oda a helyesírásra naés? Pont az rtl ami példálózik a nagy fizetésekkel erre õk is alaptalanul magas béreket adnak
2017. szept. 10. 10:48
 7/23 A kérdező kommentje:
Szellõ meg 1,5 milliót keres. Oké hogy nehéz megírni egy fogalmazást és beolvasni de nem ennyire
2017. szept. 10. 10:52
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

Tehát neked az a bajod, hogy egy a pofátlan állami fizetésekkel, korrupcióval, állam kifizetőhelyekkel néha foglalkozó a hírműsoraiban foglalkozó TV csatornánál mennyi a fizetés.

Tudod mi az az adó, meg állami vagyon? Meg mi az a privát szektor. Mert szerintem nem, és megnyugtatlak, aki olyan hülye leendő pénzügyesként, hogy nem érti vagy nem akarja érteni a dolgot, az örüljön ha állása lesz, mert félmillát én se adnék egy ilyen tökimakinak.

2017. szept. 10. 10:55
 9/23 A kérdező kommentje:
Én tisztában vagyok vele csak nem értem hogyha a profit a lényeg akkor a béreket miért nem lehet minimalizálni miért kell túlfizetni azt a munkahelyet amit amúgy simán lehet pótolni. Nem arról van szó hogy m1 m2 hanem arról hogy a profit egyenlõ az adózott bevétel minusz egyéb kiadások amiben benne vannak a bérek tehát nem az hogy egy ilyen munkáért ennyit fizetnek.
2017. szept. 10. 10:58
 10/23 A kérdező kommentje:
Persze hogy m1 m2 haverok miatt magasak a bérek. Na de pl egy viasat3 nál abszolút reálisabbak a bérek
2017. szept. 10. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!