Miért van az hogy egy RTL klubbos promóter 500 ezer forintot keres amikor a munkályát tinik is eltudnák végezni?
Kérdező, van más kategória is a gyakorin nem csak a politika. Ez meg mocskosul nem politikai téma!
jelentettem is hogy költöztessék át másik kategóriába.
Miért van az, hogy kamionos is félmilliót keres, amikor egy 18 éves tini is el tudná fele annyiért végezni a munkáját?
Elvégre csak csavargatni kell egy kormányt, neeeeeem?
ilyen szintű a kérdésed.
kamionos nehéz fizikai megterhelésnek napi 12 folyamatos koncentrációnak van kitéve ezek meg azon nyavajognak ha napi 4-5 óránál többet kell dolgozni egy légkondis szobában.
Zavar mert nem érdelnek ennyit mikor még egy orvos vagy pénzügyi tanácsadó aminek tanulok sem keres ennyit.
Tehát neked az a bajod, hogy egy a pofátlan állami fizetésekkel, korrupcióval, állam kifizetőhelyekkel néha foglalkozó a hírműsoraiban foglalkozó TV csatornánál mennyi a fizetés.
Tudod mi az az adó, meg állami vagyon? Meg mi az a privát szektor. Mert szerintem nem, és megnyugtatlak, aki olyan hülye leendő pénzügyesként, hogy nem érti vagy nem akarja érteni a dolgot, az örüljön ha állása lesz, mert félmillát én se adnék egy ilyen tökimakinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!