Anyukám nem engedi hogy rendőr legyek? (okok lent) 17/L
Okok:keves fizu,nincs ido a csaladra,lelonek,megserulok,kemeny munka, megfognak utni a bunozok,ki fogja gelnevelni a gyerekem,stb.
Szerintetek?
Nincs idő a családra: Ez máshol is így van, nem csak rendőréknél
Lelőnek: A filmektől eltérően nagyon kevés fegyverhasználat történik Magyarországon. Bronx messze van.
Kemény munka: Munkakörtől függ. Járőr, igazoltatás,
kihallgatás nem épp kemény fizikai munka, de emellett
ha bűnözőt kell kergetni, nem árt az állóképesség
Megütni a bűnözők: Rendőr nem jár egyedül, legalábbis
szolgálatban nem. És nem feltétlen minden bűnöző erő-
szakos.
Gyereknevelés: lást első pont.
Minden hozzáállás kérdése. Ha neked tetszik, simán
kipróbálhatod.
A fizuról meg.. nem feltétlen kevés.
Ha"olyan" romák lakta településen lennél védőnő az szerintem még veszélyesebb, ha hozzájuk kell kimenni a gyereket megnézni.
Milyen rendőr szeretnél lenni egyébként?
Egy volt osztálytársnőm is rendőrnek tanult, 3 gyereke van. Nyilván nem azért szült -at, mert az elsőre is alig volt ideje/pénze.
Ha az akarsz lenni, hát legyél, legalábbis ne anyukád döntse el...
LOL "nem engedi". Kinek képzeli magát?
Ahogy egyik válaszoló végig ment a sérelmezett pontokon az teljesen igaz.
Viszont ettől fügettlenül én sem nagyon ajánlom. Legalábbis nézz nagyon utána előtte, kérdezz meg már ott dolgozókat, meg menj NKE nyíltnapra.
Én azért nem ajánlom, mert főleg irodai munka és a legtöbb rendőr valahogy, sajnos lelkibeteg, de nem a munkából fakadó traumák miatt.
Másrészt én is jelentkeztem oda, de ma hálát adok az égnek, hogy nem vettek fel (betegség miatt ami az eü vizsgálaton derűlt ki).
Viszont van NKE-es diplomám is és az az egyetem egy ámítás.
Vannak súlyos pszichés problémákkal küzdő tanárok is és maga az egyetem létrehozása is elég érdekes, de nem akarok most politizálni.
Szerencse, hogy párhuzamosan mást is tanultam.
Amúgy jártam é is belügyre gimiben és nem valami jó. Kb az a lényeg hogy kapsz egy elég ratyi de nehéz törióra féleséget plusszban ahol a közelmúlt és a jelen politikai helyzetét magoltatják be veled, plussz Aikido alapokat kell venned extra tesióraként.
(ui: nem tudom hogy lehet-e rendőr valaki belügy éretségi nélkül de most azt írtam le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!