Gazdaságinformatika, vám és jövedékigazgatási vagy valami más?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy milyen faktot vegyek fel, mert ugye a két szak különböző. Most biosz tagozatos vagyok de nem akarok a biosszal tovább menni.
A gazdaságinformatika szakkal mennyire tudnék jól elhelyezkedni?
Melyik szak a jobb szerintetek, illetve ti melyik szakot ajánljátok (lehet másikat is).
#egyetem #biológia #matematika #főiskola #gazdaságinformatika #fakultáció #informatika #közgazdász #gazdaságtudomány #Vám és jövedékigazgatási
2017. szept. 1. 17:24
1/5 anonim válasza:
A vám és jövedékigazgatásit felejtsd el! Akkor legyen gazdaságinformatika, de ami még jobb az a programtervező informatikus.
2/5 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam de nincs semmiféle tapasztalatom programozásból
2017. szept. 1. 17:51
3/5 anonim válasza:
"Azon is gondolkodtam de nincs semmiféle tapasztalatom programozásból"
Gazdaságinformatikus szak a legtöbb egyetemen programtervező informatikus + fél év közgáz. Szóval a programozást nem úszod meg.
4/5 A kérdező kommentje:
De az nem baj ha nincs ismeretem programozásból egyetem előtt?
2017. szept. 1. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!