Manapság miért van ennyi gazdag és sikeres nő?
Nem is az,hogy rosszat akarok nekik kolléga :)
Legyen nekik akàr 10 ilyen verda.
De mi a titkuk?
Mit rontok el,hogy nincs 2 éves Bömösöm.
Mi az amit tudnak õk 20-n évesen meg Belaggioban szàllnak meg Las Vegasban.
De mibõl és hogyan?
Én vagy ti miért nem tartunk ott?
30 éves pénzügyi alkalmazott vagyok, simán vehetnék valami barát autót, ha ezt tartanám fontosnak. Az iroda felé nőkből áll, gondolom nálunk is csak szándék kérdése a dolog.
A gazdasági, informatikai és tanácsadó szektor Budapesten alkalmazottként, teljesen legálisan is elég jól fizet, de egy sikeres kiscéggel, katásként még nagyobbat szakíthatsz. Ráadásul fodrászként, masszőrként vagy éttermes ként nem kellett 5-6 évet az egyetemen dekkolni, így több idejük volt befutni.
"IBS-en tanult"
Nézd meg az IBS honlapján hogy mennyi a tandíj és látni fogod hogy ez a leányzó bizony nem egyszerű családból származik :)
tegnap 19:32
Ha az anyja, apja oda tolta neki, akkor miért ne , Jobb ötlet ?, akkor mondom, hogy össze qurvulta, szopott, nyalt, t--oszott, b @ sz ott !!!!
Mert mennyire jellemző, hogy 25-32 évesnek dohányboltjai legyenek ??? Nem egyet, nem kettőt tudok mutatni neked . Miből, szerinted ??? xD
Mindenki nulláról indul karrier terén, ha nem arra hajt, hogy ismerős benyomja valahova.
Neked is ugyanúgy megvan a lehetőséged, hogy sikeres legyél. Érdekes, te is egyből a gazella testet írod, tehát azért láthatóan a nők még mindig meg kell küzdjenek azzal, hogy szakmailag komolyan vegyék őket és ne a testüket nézzék. Én szomorúnak tartom, hogy még mindig annyi férfi van, akí így gondolkozik a nőkről, mint te, kérdező.
Én pl megjártam az orvosi egyetemet, rájöttem, hogy mégsem tetszik annyira, jelenleg közgazdásznak tanulok, fiókigazgató szeretnék lenni egy banknál, tehát, amint látod, nem "tipikis női pozícióra" hajtok.
De például még anno orvosin tett rám egy hölgy nagy benyomást: ő elvégezte az orvosi egyetemet, majd már család! mellett a jogit és most egyszerűen lehengerelhetetlen igazságügyi szakértőként.
Számos nő pedig még mindig egyedül viszi a háztartást, neveli a gyerekeit, pedig ugyanúgy dolgozik, mint a férje.
Én úgy látom, ha egy nő nem a suexualitását akarja kihasználni, még mindig sokkal nehezebb helyzetben van sokszor, mint egy férfi, fene nagy egyenlőség ide, vagy oda. De persze ezt a férfiak sosem fogják megérteni, hiszen nem tudják, milyen nőként karriert csinálni család mellett.
22/N
19. vagyok: ja, és most is egy banknál dolgozom, elsős korom óta, hogy alapozzam a banki karrierem. Mellette pedig örömmel sütök-főzök a páromnak, figyelmes, házias vagyok. Ja, és a párom szintén informatikus, csak nem olyan irigy kutya, mint ti ;)
Mekkora vicc, amit itt levágtok, komolyan, ek sem hiszem, hogy felnőtt férfiak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!