Óvónőnek vagy szülésznőnek érdemesebb majd tovább tanulnom? 17/L
Figyelt kérdés
Mind2 naggyyyoon erdekel, de a csaladomra is szeretnek idot szakitani , es ugye a szuleszno az barmikor dolgozhat.2017. aug. 29. 20:59
3/13 anonim válasza:
+1 óvónő - sok örömöd lesz benne!
4/13 A kérdező kommentje:
Ķödzönöm a válaszokat , szerintem ez akkor egyértelmű. :)
2017. aug. 29. 21:36
5/13 anonim válasza:
szülésznő az zsíros hálapénzes állás.
Minden második lány óvónőnek akar menni,ezért tömegképzés van ebből is,a fizetés pedig a béka s>gge alatt van.
6/13 anonim válasza:
(lehet, hogy "zsíros" de kegyetlen nehéz, és sok a kudarc is. Óvónőt meg mindig keresnek - és sok öröm éri a kisgyereketekkel foglalkozókat, nem lehet ezt a különbséget pénzben mérni)
7/13 anonim válasza:
Szülészorvos a hálapénzes, nem a szülésznő.
Óvónőből nincsen tömegképzés - kérdező: te pedig mindenképpen tanulj meg jól angolul mellé. 6 hónapja nem találok angolul rendesen beszélő óvónőt.
8/13 anonim válasza:
Miért nem keresel angolul beszélő óvóbácsit (is)?
Mit szól az Egyenlő Bánásmód Hatóság ahhoz, hogy kizárólag nőkre szabva írsz ki egy állást...? :P
(Oké, tudom, hogy nonszensz, de ilyen világot élünk :D)
9/13 anonim válasza:
LOL :) Amúgy nagyon kevés férfi van a pályán, szerintem jót tenne a szakmának ha több volna.
10/13 anonim válasza:
Mindkettő igen rosszul fizetett szakma, ezt mindenképp érdemes átgondolni. 17 évesen nem nagyon látja az ember, hogy mennyire elhivatott valami iránt és ha 25 évesen kiderül, hogy bár nincs gondod a gyerekekkel, viszont a 116 ezer forintos fizetésedből ételre sem futja, akkor nehéz lesz megállni, hogy ne szidd magad a választásodért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!