Mennyit keres egy pénz és számviteles?
Figyelt kérdés
12.es vagyok a miskolci egyetemre akarok gazdaságtudományra menni azonbelül pénzügy és számvitel szakra. Egy felsőfokú angol nyelvizsgám van és egy német középfok.
Ha elvégzem budapesten kezdőként mennyit kereshetek? Vagy jobban megérné építésznek tanulnom. (Matek,töri beálítotságú vagyok ezért érzem úgy hogy a közgász téren helyezkedek el) köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 27. 13:00
1/10 anonim válasza:
Az építészeknek mostanság igen szarul megy, pénzüggyel jobban jársz. Ilyen végzettséggel és nyelvtudással jó esélyekkel indulsz. Tudtommal Budapesten kezdőként nettó 230-250 az amire számítani lehet ( persze ebből az albi -100 ) de idővel is és fog valamennyit emelkedni.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak ennyi? Persze kezdőként érthető de példálul 3 év mulva br. 430ezerre szám8tottam
2017. aug. 27. 13:57
3/10 anonim válasza:
Ilyen matekkal inkább hanyagold a szakot. Azt vagod hogy bruttó 430 az kb nettó 285 ? Most olvasd el mégegyszer h mit írtam....
4/10 A kérdező kommentje:
Matekból jó vagyok. Ak nettó 400ezer
2017. aug. 27. 14:06
5/10 A kérdező kommentje:
Nettó 400.000 lehetséges 5 év munkatapasztalattal?
2017. aug. 27. 14:09
7/10 anonim válasza:
Miskolci egyetemről nem annyira bár nem lehetetlen. Corvinusra nem tudsz bekerülni?
8/10 A kérdező kommentje:
De ugyanannyi a ponthatár oda is be tudok kerülni rokonaim pesten laknak lakhatok náluk és járhatok onnan be szerinted az számít hogy melyik iskolába végeztem?
2017. aug. 27. 14:44
9/10 anonim válasza:
Persze hogy számít, viszont nem arany jegy a sok pénzhez, csak megnöveli az esélyeidet. A többi mind rajtad múlik.
10/10 anonim válasza:
Az iskola hírneve főleg az első eveidben fog segíteni a jobb állás keresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!