Ha valaki közgazdaságot végzett, vagy hasonlót, mekkora eséllyel tudja azt a szakmát ötvözni a divat szakmával?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen az is üzletnek számít? Nem távoli a kettő?
Én ebben viszonylag laikus vagyok, tehát véleményekre vagyok kíváncsi, ha valaki azt vágná a fejemhez hogy "hogy tudok ilyen kérdést feltenni". Csak érdeklődő vagyok, de hallottam ilyet és izgatna mind a kettő.
2017. aug. 26. 22:22
1/4 A kérdező kommentje:
Úgyértve a divat területén is lehet az ember sikeres üzletelő/üzletember vagy valami? Szerintetek azt hozzá teszem.
2017. aug. 26. 22:25
2/4 anonim válasza:
Divatholmikkal kereskedik, modellügynökséget vezet, stb.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
Azt én értem, de milyen esélyekkel számolhat a divat terén? PL Magyarországon.
2017. aug. 27. 13:16
4/4 anonim válasza:
Divatba eleve nehéz bekerülni akármilyen diplomával, de igen, egy gazdasági diplomával növelheted az esélyeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!