Köztisztviselőknél, igazságügyi alkalmazottaknál nem ritka a fizetési fokozat / osztály visszaléptetés?
Ilyen visszaléptetés nem csak büntető jelleggel történhet?
Tehát ha az adott köztisztviselő/kormánytisztviselő valamilyen fegyelmi vétséget követett el.
Én ilyet egyet se láttam soha.
Voltak értékelések félévente, az ott adott pontszámokkal kifejezhette a vezetò, hogy mennyire elégedett valakivel, vagy mennyire nem, de soha semminek nem volt semmi következménye. Se annak, ha több pontot kapott valaki, se annak, ha kevesebbet.
Én már csak röhögtem ezeken, mondtam na zavarjuk le gyorsan, mert mennék vissza dolgozni...
Ott mondtam volna fel helyben, ha megcsinálják. Vagy ha nem ott, hát amint találok másik helyet.
Messze nem fizettek annyit, amiért ezt lenyeli az ember, amúgy se, és ezt ők is tudták. Sokkal korábban otthagytam volna őket, ha még létbizonytalanságot is teremtenek a baromi sok meló mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!