Sulek Péter kérdése:
Szabolcs megyében tényleg ilyen brutális elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
csak hallottam, legenda vagy tényleg igaz.2017. aug. 24. 16:21
2/4 anonim válasza:
Úgy érted, hogy nehéz? Mert én úgy hallottam, hogy nem. Nagynéném Szabolcs megyei kis faluban él, 20 évig nem dolgozott munkahelyen, mert gyerekeket nevelt, meg háztartásbeli volt, nincs még érettségije sem. Na, neki simán lett gyári melója, sőt, váltani is tudott olyanra, ami már nem három műszakos. Ő azt mondta, hogy csak az nem tud dolgozni, aki nem akar. Szintén abban a családban 21 éves fiú, szintén nincs érettségije sem, és ő is 3 éve dolgozik, amikor az első munkahelyén leépítés volt, gond nélkül talált másikat.
3/4 A kérdező kommentje:
Minkettőtöknek köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 24. 22:39
4/4 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz dolgozni. Nem véletlenül telepítik ide a nagy gyárakat, itt van aki elvállalja a 3 műszakos lego csomagolást 80 ezerért. A muszáj nagy úr.
Az édesanyám diplomával, nyelvvizsgával, több OKJ-val, sok évnyj munkatapasztalattal alig tud találni valami értelmes munkát, mindenhova ismerős vagy rokon kell aki be tudja dugni.
Szóval nem itt fogod hülyére keresnj magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!