Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni a Tescoban?

Mennyit lehet keresni a Tescoban?

Figyelt kérdés
50 éves vagyok, nő, szakmunkásképzőt végeztem, érettségim nincs. Kereskedelmi végzettségem nincs. Akinek van tapasztalata, írja meg, hogy milyen munkakörbe vennének föl a Tescoba és kb. milyen munkaidőbeosztásba mennyit lehet azzal nettóban megkeresni?
2017. aug. 21. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

# 3/

Régió függő, Budapesten kicsit több a bér. De amúgy a 140 simán megvan napi 8 / heti 40 órával.

3 műszaki szinte már sehol sincs, mert éjszaka zárva vannak a boltok Ill. már arufeltoltes is nappal zajlik szinte mindenhol.

Az alapberhez add hozzá a 12e Erzsébet utalványt, a délutáni műszakpótlékot, I'll a Tesco vásárlási kedvezményt. Tulorat is fizetik, ha tudsz néha maradni az is plusz pénz illetve hétvégén is van pótlék.

2017. aug. 21. 15:21
 12/12 anonim válasza:
19 vagyok, mégsem találok munkát...☺️ hol itt az igazság ...
2021. márc. 17. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!