Mennyire általános az, hogy ha jelentkezek egy állásra még azelőtt leinformálnak a korábbi/jelenlegi munkahelyemnél, hogy velem kapcsolatba lépnének?
Figyelt kérdés
Van jelenleg munkám, de váltani szeretnék. Nyilván amíg nem vesznek fel máshova nem akarok felmondani. De ha küldök néhány helyre önéletrajzot ott látják, hogy jelenleg is van munkám. Simán felhívhatják a főnököm. 2 éve egyszer így jártam, de azt a munkát hiába vettek volna fel nem tudtam elvállalni. A főnököm korrekt volt, csak jókat mondott rólam, de azóta is azzal poénkodik velem, hogy elakartam menni, de nem találtam jobbat. Azóta még jobb pozícióban dolgozok itt, többször kaptam fizu emelést, utoljára májusban, mégis úgy érzem itt az ideje a váltásnak több okból is. Ezek után lehet nem venné már poénra, hogy megint másfele nézegetek, de mondjuk nem jött össze a váltás. Nem szeretném, ha megint az lenne, hogy felhívják. Tőlem kéne megtudja, akkor ha már biztosan van más! Nem pedig akkor ha első körben csak küldök néhány helyre önéletrajzot. Ki lehet ezt védeni valahogy? Vagy csak reménykedjek abban, hogy nem leszek leinformálva? :)2017. aug. 20. 15:48
11/11 anonim válasza:
Ha jól látom, a kérdés nem arról szól, hogy megnézte facebookon a hr-es, így nyilván nem is arra írtam, hogy etikátlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!