Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem alkalmaznak sehol...

Miért nem alkalmaznak sehol kozmetikusként?

Figyelt kérdés
Én alkalmazottként szeretnék dolgozni,bejelentve,de ehelyett mindenhol vállalkozókat keresnek,és elvárják hogy váltsam ki az igazolványt meg vigyek vendégkört meg még fizessem is a helyiség bérleti dijat. Pályakezdőként miből?? Nem ezért tanultam 2 évet hogy még én fizessek! :(
2010. máj. 25. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Itt is így van,ahol én lakom.Viszont szerintem megpróbálhatnád azt,hogy egy profi kozmetikus mellé szegődsz,itt már láttam 1-2fiatalabb csajt így együtt dolgozni,és nem gyakorlaton voltak.Végig kellene járnod az összeset,és érdeklődni!
2010. máj. 25. 01:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem, ha Kecskeméten laksz, lehetsz feketén a magánkozmetikusom:D Nekem nem kell számla, és én azt szeretem, ha én vagyok az egyik legfontosabb ügyfél, és nem egy a párszázból.
2010. máj. 25. 02:50
 3/10 A kérdező kommentje:

első: köszi,megpróbálom!

második: köszi,kedves vagy,de én sajna Pesten lakok...:(

2010. máj. 25. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is kozmetikus vagyok. Végeztem utána 3és fél hónapig tudtam fizetni a fizetnivalókat (min. 50 ezer, hoyg nullán legyél). Azóta keresgélek mááás állást, de nem találok... Ha újrakezdhetném ezt a szakmát kihagynám az életemből.... :( Hiába volt velem elégedett aki bejött, egyszerűen annyian vannak kozmetikusok... hogy lehetetlen megélni belőle. Képzeld el volt egy csaj..tele volt pénzzel, mercedessel járt... saját üzlete volt... és sokallta a 300 ftot szemöldökszedésre... Hááát tudod... Van e1-2 ember aki simán nem normális.... de őket is bizony ki kell szolgálni és mosolyogni bizony. :) Én legszívesebben fognám magam és külföldre mennék, de egyedül ez felejtős...
2010. máj. 26. 09:42
 5/10 A kérdező kommentje:

megértelek.Voltam már vagy 50 interjún,mindenhol csak ez a vállalkozós duma...persze a tulajnak nyilván ez éri meg,ő lesz@rja h egy fiatal lány aki most került ki a suliból,nem fog a semmiből leperkálni adóval,bérleti dijjal együtt vagy havi 100 ezer forintot...ha ennyim lenne,minek keresnék állást,nem? Undoritó egy világ van.Pfujj.

Vagy csak én keresgélek rossz helyen? Nem tudom. Sminkes is vagyok emellett,és ha bejön egy-egy munka,(pl.barátnők,ismerősök) elégedettek velem,de egyrészt tőlük nem kérhetek el annyit,másrészt meg nem állandó munka ez sem. Egyébként...voltam már szinháznál,tévénél is jeletkezni,de semmi.Hogyan lehetne bekerülni ezekbe a körökbe? Konkrétan 3 évem és egy csomó pénzem ment rá hogy kitanuljam ezeket a szakmákat mert azt hittem,milyen jól meg fogok élni belőlük...hát nem .:( Elkeseritő...

Köszönöm a privit,elgondolkozom rajta! :)

2010. máj. 26. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Ha pesten élsz, akkor ne add fel, ott biztosan akad majd valami!!csak kitartááás, ne add fel, ha tényleg dícsér mindenki!! Addig érd be a sok dícsérettel! Majd egyszer beindul, vááárd ki. Nálam az a problémahogy nem pesten lakok, vidéki nagyvárosban de itt még annyi esély sem mint felétek... SZóval hallgass rám és kitartás! Ahogy írtad arra van smineksre is szükség, színházban...stb!itt ez sincs, tarts ki, vááárj!max addig dolgozz más jellegű alkalmi melót amiből megteremted az alap dolgaidta...hogy később a legjobb minőségű dolgokkal dolgozhass! Bár megjegyzemén is 23 éves vok, két év volt a suli és jó 2évet kínlódtam végig önállóan! Ezenkívül az oktatóm mellett is szörnyű megalázó dolgokat éltem ááát.. szóval ha valaki olvassa aki kozmetikusnak készül... ól gondolja meg... szép szakma, csak nem a mai emberek pénztárcájához van igazítva... fodrászhoz mééég muzájból elmennek, nade ennyiben megáll... Tarts ki, arrfele szükség van a tehetségekre, lényeg a sok sok ismerős!Nekem ez nincs, az a legnagyobb probléma...
2010. máj. 26. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Ami mééég kimaradt, hogy jó dolog minőségi alapanyagokkal melózni, csak akkor olyan árakat kéne kérned, hogy megtérüljön,hogy

ha a vendég meg lenne veled elégedve sem menne vissza... szóval nem egyszerű! Én ott hibáztam, hogy megvettem a minőségi dolgaimat, és alig kértem meg az árát!:(

Ismerős kozmetikusok, meg dolgoztak gyógyszertári 200 ftos masszázskrémekkel, szűrték a gyantát, és 500 ftos alapozóval újította fel a lejárt szavatosságú szemhéjpúderjait...neki még is bejött az élet . Én ilyen áron inkább dolgozok más területen, akár egy gyárban, 2 műszakban. ezen gondolkozok jelenleg. :(

2010. máj. 26. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
ha anyagi gondjaid vannak, tudok egy megoldást, de itt nem reklámozhatom. a számom: 06-70-339-35-02
2010. máj. 27. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:

érdekelne ki ajánlgat itt melót és miről van szó...

Miért nem írsz azéért valamit, hogy mégis milyen jellegű melót kínálsz?

2010. máj. 28. 08:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves telefonos! :) Írj nekem kérlek privit,hogy miről van szó!
2010. máj. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!