Miért nem alkalmaznak sehol kozmetikusként?
első: köszi,megpróbálom!
második: köszi,kedves vagy,de én sajna Pesten lakok...:(
megértelek.Voltam már vagy 50 interjún,mindenhol csak ez a vállalkozós duma...persze a tulajnak nyilván ez éri meg,ő lesz@rja h egy fiatal lány aki most került ki a suliból,nem fog a semmiből leperkálni adóval,bérleti dijjal együtt vagy havi 100 ezer forintot...ha ennyim lenne,minek keresnék állást,nem? Undoritó egy világ van.Pfujj.
Vagy csak én keresgélek rossz helyen? Nem tudom. Sminkes is vagyok emellett,és ha bejön egy-egy munka,(pl.barátnők,ismerősök) elégedettek velem,de egyrészt tőlük nem kérhetek el annyit,másrészt meg nem állandó munka ez sem. Egyébként...voltam már szinháznál,tévénél is jeletkezni,de semmi.Hogyan lehetne bekerülni ezekbe a körökbe? Konkrétan 3 évem és egy csomó pénzem ment rá hogy kitanuljam ezeket a szakmákat mert azt hittem,milyen jól meg fogok élni belőlük...hát nem .:( Elkeseritő...
Köszönöm a privit,elgondolkozom rajta! :)
Ami mééég kimaradt, hogy jó dolog minőségi alapanyagokkal melózni, csak akkor olyan árakat kéne kérned, hogy megtérüljön,hogy
ha a vendég meg lenne veled elégedve sem menne vissza... szóval nem egyszerű! Én ott hibáztam, hogy megvettem a minőségi dolgaimat, és alig kértem meg az árát!:(
Ismerős kozmetikusok, meg dolgoztak gyógyszertári 200 ftos masszázskrémekkel, szűrték a gyantát, és 500 ftos alapozóval újította fel a lejárt szavatosságú szemhéjpúderjait...neki még is bejött az élet . Én ilyen áron inkább dolgozok más területen, akár egy gyárban, 2 műszakban. ezen gondolkozok jelenleg. :(
érdekelne ki ajánlgat itt melót és miről van szó...
Miért nem írsz azéért valamit, hogy mégis milyen jellegű melót kínálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!