14 éves lány vagyok, szeretnék pénzt szerezni. A szüleim nem milliomosak, nem szeretném őket terhelni. Viszont szeretnék pár új cuccot rendelni. :/ Mit kéne tennem? Sajnos ilyen korban gondolom még semmi esélyem diákmunkára vagy bármi.
Figyelt kérdés
És sajnos kisvárosban lakom itt meg semmi olyan:/ Honnan szerezzek egy kis pénzt? ráadásul suli is már a nyakamon2017. aug. 18. 20:06
11/11 A kérdező kommentje:
Emberek! :) segítséget és tanácsot szerettem volna kérni PONTOSAN A SZÜLEIM MIATT, HOGY NE NÁLUK KELLJEN KÉRNEM MERT NEM AKAROM ŐKET TERHELNI, PONTOSAN EZÉRT PRÓBÁLTAM VALAMI MELÓT KERESNI
utolsó te nekem csak ne dumálj a két kezű dolgozasrol a szüleim kidolgozzak a beluket, és tisztelem őket ezért! Fogalmad sincs az életemrol! Köszönöm szépen a jó indulatu segitsegeket emberek gratulálok neki mentek egy 14 éves lánynak aki csak segíteni akar magán és talpra állni.
TANULNI PEDIG TANULOK! 4 ESNÉL NEM VOLT ROSSZABB JEGYEM FELEVKOR! :) Úgy hogy jobb ha tisztában vagy kinek dumálsz! Tényleg köszi emberek. Assatok el magatokat
2017. aug. 20. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!