Dolgozott már valaki a flextronicsban diákmunkaként? Ha igen mik a tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és idén nyáron mennék a flex-be dolgozni, de nagyon sok rosszat hallottam róla. Tényleg csak fél óra szünet van egész nap evés pisi minden?2010. máj. 24. 18:41
2/5 A kérdező kommentje:
Hát 1hónapot szeretnék. Vagy egy pár hetet.
2010. máj. 25. 21:32
3/5 anonim válasza:
A szerződéses operátoroknak igen, összesen fél óra a szünet. 2X5 perc és egyszer 20 perc kaja szünet.
Viszont a diákokat nem fogják olyan keményen, persze ha nem szalagmunkára kerülnek. Viszont ha szalagmunkára tesznek, akkor bizony ugyanazok a szabályok érvényesek rád is, mint a flexesekre.
Nézd a jobbik oldalát, gazdagabb leszel egy tapasztalattal, valamint megtanulod, hogy milyen a kemény dolgozói élet. Egyébként nem fogsz belehallni, én tanácsolnám mindenkinek, hogy élete során legalább egyszer tapasztalja meg, hogy milyen az ilyen munka, hogy átérezzék az operátorok kiszolgáltatott helyzetét.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, mindenképp kipróbálom egy pár napra, ha jó helyre kerülök akkor pedig egész hónapban ottmaradok.:)
2010. máj. 26. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!