Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott már valaki a flextro...

Dolgozott már valaki a flextronicsban diákmunkaként? Ha igen mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és idén nyáron mennék a flex-be dolgozni, de nagyon sok rosszat hallottam róla. Tényleg csak fél óra szünet van egész nap evés pisi minden?
2010. máj. 24. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért te mennyit akarsz?
2010. máj. 24. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát 1hónapot szeretnék. Vagy egy pár hetet.
2010. máj. 25. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:

A szerződéses operátoroknak igen, összesen fél óra a szünet. 2X5 perc és egyszer 20 perc kaja szünet.

Viszont a diákokat nem fogják olyan keményen, persze ha nem szalagmunkára kerülnek. Viszont ha szalagmunkára tesznek, akkor bizony ugyanazok a szabályok érvényesek rád is, mint a flexesekre.

Nézd a jobbik oldalát, gazdagabb leszel egy tapasztalattal, valamint megtanulod, hogy milyen a kemény dolgozói élet. Egyébként nem fogsz belehallni, én tanácsolnám mindenkinek, hogy élete során legalább egyszer tapasztalja meg, hogy milyen az ilyen munka, hogy átérezzék az operátorok kiszolgáltatott helyzetét.

2010. máj. 26. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, mindenképp kipróbálom egy pár napra, ha jó helyre kerülök akkor pedig egész hónapban ottmaradok.:)
2010. máj. 26. 16:56
 5/5 anonim válasza:

szia

Na kipróbáltad a flexet?

2010. júl. 7. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!