Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Első munkahelyi napon hogy...

Első munkahelyi napon hogy illik bemutatkozni annak a sok embernek?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva kezdek egy nagy cégnél, azonban sosem voltam jó az első napos bemutatkozásban és ez mindig megpecsételte azt ahogy néznek rám. Mindig félénknek tartottak, csak mert nem tudom, hogy illik bemutatkozni. Például bemegyek ott az idős recepciós néni, vele is rázzak kezet vagy mi?
2017. aug. 15. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát... a leendő munkatársaidnak nem árt. :D
2017. aug. 15. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérd meg a főnököd, aki felvett, hogy vezessen körbe és mutasson be mindenkinek.
2017. aug. 15. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
dobsz egy csát aztán annyi
2017. aug. 15. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"Hello, xy vagyok új munkatárs, "ebben" a pozícióban" - oszt jónapot
2017. aug. 15. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nagy cég, akkor először is felejtsd el a kézrázást. 150+ ember ül nálunk 1-1 emeleten, tudod mi lenne, ha reggelente mindenkivel kezet ráznál? 😀

Nem írtad, hogy milyen munkakör, milyen épület, de irodában jellemzően a közvetlen kollégákat koncentrálj, a társ területeket majd lassan megismered. Nagy cégnél sokáig nem fogsz mindenkit ismerni én 4 éve vagyok egy cégnél, és még mindig vannak olyan emberek, akik újak egy-egy projecten, pedig elég pörgős, sokfelé dolgozó területen vagyok.

Az is jó ötlet, hogy kérd meg, hogy a főnököd vigyen körbe bemutatni. Nálunk az újakat általában bemutatják a közvetlen társterületeknek, és körbe sétálnak velük, hogy erre ül az X terület, arra meg az Y, de ott már nincs egyenkénti bemutatkozás.

Amúgy meg ne parázz, ha nagy cég, akkor úgyis megvan a tapasztalatuk, hogy hogyan fogsz minden szükséges embert megismerni, mert hetente van új kolléga

2017. aug. 16. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!