Jövőhéten 4 nap "betegszabira" akarok menni. Elmondjam az orvosnak, hogy nincs bajom vagy hazudjak valamit?
Jövő héten muszáj lenne ügyeket intéznem, ehhez 4 napra lenne szükségem, de mivel csak június óta dolgozom a munkahelyemen, így alig volt 10 nap szabim, az év nagy része még hátra van, így ami maradt, azt nem akarom erre kivenni.
Arra gondoltam, elmennék az orvoshoz és azt mondanám hányás hasmenésem van, ez mennyire jó ötlet? Vagy mondjam meg az igazat?
Ha rendes az orvos kiír, te tudod milyen nexusban vagy vele.
amúgy táppénzcsalásnak hívják és büntetendő.
Ha érdekel: 2 nap nyelvvizsgázom (kedd hallás utáni, csütörtök szóbeli), szerdán a görög teknősömet vinném fotózni, mivel védett állat, így félévente 300 km-re, vidékre kell hordanom meghosszabbítatni a cites engedélyét, amíg el nem éri a 10cm-es páncélhosszt, hétfőn pedig megejteném az orvost, illetve elmennék az okmányirodába, ha már úgyis vidéken vagyok, mivel ott van a körzeti orvosom, illetve szerdára beiktatnám a nőgyógyászt is, mivel oda se árt elmenni időnként. :)
Sajnos bármilyen hihetetlen is sokak számára, időnként összegyűlnek az elintéznivalók.
"a görög teknősömet vinném fotózni"
B.aszod.
Kislány, tudom, mi az a cites igazolás.
De egyrészt mi a tarkaf.asznak viszed le 300 km-re, amikor itt megcsinálják a Nagydiófában is, másrészt meg ez nem jogosít fel táppénzcsalásra.
Nőgyógyász ok, arra kiírnak. Nyelvvizsgát meg lehet beszélni a főnökkel 'okosba'. De ne cigánykodjunk már, mert az ilyenek miatt szopatják szét a normális dolgozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!