29 évesen mit tanuljak/mibe érdemes belekezdeni?
29 éves lány vagyok. Nagyon sok családi gond volt az utóbbi években, rengeteget kellett családtagot ápolnom otthon, és az állandó elfoglaltság miatt kibuktam az egyetemről.
Most jött el az, hogy új életét kezdhetek, de 29 évesen, érettségivel, nem nagyon vannak kilátásaim. Nem tudom hogyan kezdhetnék neki. Szeretnék tanulni, de dolgozni kellene, mert a pénz kell a mindennapi élethez. De nem tudom 0 munkatapasztalattal hová vennének fel vagy mit gondolnanák rólam.
Alkalmazkodó típus vagyok, sok minden érdekel, képes vagyok egész nap egy helyben ülni, monoton munkát végezni.
Amit a legjobban szeretek a világon, az a földrajz, a térképek, maga a Földünk, minden, ami utazással kapcsolatos. Nem tudom ilyen körben merre kellene elindulnom, hogy ezzel a témával foglalkozhassak. Akár utazási irodában is dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!