Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kommunikácio és médiatudomany...

Kommunikácio és médiatudomany végzettséggel lehet repteren dolgozni?

Figyelt kérdés

Ha igen milyen munkakörben?

Nagyon szeretnék repteren dolgozni de nem tudon milyen szakot végezzek ehez

Megköszönném ha segitenétek :)

2017. aug. 11. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Sóvivő lehetsz, ha kell nekik.
2017. aug. 11. 17:18
 2/4 anonim válasza:
31%
Kertész lehetsz a reptéren
2017. aug. 11. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Persze! A Mezőkövesdin vagy a Kunmadarasin.

- Vicceltem, de ezt nem hagyhattam ki!

Valójában azt gondolom, hogy nem!

Az angol és/vagy orosz felsőfok alap!

Az elméleti lehetőségek is eléggé szűkösek - szerintem, - kezdve ott, hogy melyik légitársasághoz szeretnél bekopogni?

Repülőgépműszerész... Képeznek egyátalán ki ilyen szakképesítésre embereket azóta, amióta a MALÉV-et legyalulták?

- Nem hiszem.

Stewardess!

Pilóta?

- Lehet sorolni, mert semmire nem képeznek ki Magyarországon - véleményem szerint embert, ami összefüggésbe hozható a repüléssel.

Kint végeznéd el?

- Inged-gatyád rá megy - és nincs garancia arra, hogy alkalmazni is fog valaki, miután sikeres vizsgákat tettél.

Szerintem ez halott ötlet - Magyarországon.

Ha arra gondolsz esetleg, szerintem nem egyeztethető össze a légiirányító munkakörrel sem a végzettséged, - külön diszpécser meg nem hiszem hogy létezik, mint munkakör.

2017. aug. 11. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hardmadiknak az értelmes választ :)
2017. aug. 11. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!