Mit gondolnál, ha egy cég egynapos szerződésekkel akarna elinte dolgoztani?
Figyelt kérdés
Azátn pár nap, vagy hét után ha bejáratódtál felvesz fikszre, és utána már nem próbidős vagy?2017. aug. 10. 20:59
1/7 anonim válasza:
Azt úgy hívják, hogy egyszerűsített foglalkoztatás :-) (alkalmi munka)
Egynapos szerződéseket aligha hiszem, hogy írnának - az kissé "feltűnő" lenne, mivel ilyen foglalkoztatási forma - az egyszerűsített foglalkoztatáson kívül - nincs.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy inerjún azt mondták nekem, hogy elinte így alkalmaznának, és ha bejáratódnék utána lenne határozatlan idejű meló.
2017. aug. 10. 21:39
4/7 A kérdező kommentje:
Van értelme az elején már megpróbálnom rendes szerződést kérnem?
2017. aug. 10. 22:28
6/7 anonim válasza:
Én meg simán belemennék... azt a pár napot, max 2 hetet megéri... (természetesen fizetve).
Nekem 4 hónap volt a próbaidőm és higgyétek el, nem kellemes érzés 4 hónapig úgy bejárni a munkahelyre, hogy akár másnap felmondhatnak (mert próbaidő alatt, ugye, indoklás nélkül).
7/7 anonim válasza:
A volt munkahelyemen én is így vettem fel embereket.
Nem volt annyi papírmunka, ha 2 nap után meggondolta magát... illetve, ha nem felelt meg az állásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!