Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szabó Péter, Brian Tracy....

Szabó Péter, Brian Tracy. Valaki ért el sikereket az ő tanácsuk átal?

Figyelt kérdés

2017. aug. 10. 10:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ők maguk igen.

Ha bedőlsz nekik, azzal csak a saját egódat hizlalod.

2017. aug. 10. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
:D
2017. aug. 10. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

ne nyald be te is ezeket.

Ők igen. Te nem tudom mit fogsz profitálni egy sablonos idézettel vagy abból, hogy Ő előadásokat tart és abból él. Te, tartasz előadást?

Neked az irodában mi előnyöd származik ha bámulod, hogy Ők a TE pénzedből hogyan nyaralnak és posztolják ki a koktélos meg naplementés képeket. Sosem értettem mi a nagy dolog sablonos és erőltetett monológokban.

2017. aug. 10. 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egymás módszereit és okosságait adják el újra és újra. Szabó úr pl Brian tracy mondókáit keretezi át, és adja a szádba.

Oravecz kisasszony 5 percet foglalkozik a sablonos idézetekkel, ezt ő maga is elmondta.

2017. aug. 10. 12:04
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Igen, ők maguk sikereket értek el a tanácsaik által, mivel alaposan megszedték magukat belőlük.

Ne dőlj be ezeknek az ostobaságoknak! Amit ők nyújtanak, azok csupán üres, semmitmondó, közhelyek.

A való életben használhatatlanok.

2017. aug. 10. 12:19
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Onzosegre tanitanak es arra, hogy te a rossz dolgaiddal, eleteddel is.tokeletes vagy mert letezel. Olvass el par idezetet, total ego kepzo.

A szuleim sajnos benyaltak. Kepzeld ha nem egyezik a velemenyem, vagy nem csopogok az eroltetett nyaltol, kiatkoznak es stigmatizalnak, hogy juuuj negativ juuuj negativ.

Undorito

2017. aug. 10. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Egyszer egy ismerősöm megosztott egy Szabó Péter videót. Megnéztem. Életem szörnyű néhány perce volt az. Már én éreztem kínosnak az egészet és emellett fel is húzott, hogy annyi ember ott ült, hallgatta, és tapsolt neki. Szörnyű.

Az ilyenek azt mondják el, amit szinte mindenki tud magától is. Semmi értelme sincs.

A másik "kedvencem" még a kezetlen-lábatlan ausztrál ürge, akit szintén istenként tisztelnek bizonyos körökben, mondván, hogy ő végtagok nélkül is teljes életet él, ezért neked, egészséges embernek, példát kell venned róla. Csak ezek az emberek abba nem gondolnak bele, hogy könnyű úgy osztani az észt, ha a szüleid tele vannak pénzzel és semmilyen anyagi problémád sincs, arra is fel tudsz fogadni egy embert, hogy kitörölje a segged. Valamiért nincs hozzá hasonlóan ilyen módon befutott pl. magyar ember, mert az örül, ha meg tud nélkül valahogy munka nélkül.

2017. aug. 10. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:

én még a nyolcban a 99 es villamoson láttam 20 éve egy láb nélküli manust, aki a kezén járt és úgy koldult.

Lehet csak prédikálnia kellett volna a balah aluljárójánál, hogy "ne add fel, mert te különleges vagy", és dőlt volna a lé, meg a nők

2017. aug. 11. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
*busz. nem villamos
2017. aug. 11. 11:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Ajánlom a 9. választ:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__693..

Szabó Péter kb. Brian Tracy magyar hangja, amiket elmond drágán az előadásain, azokat meghallgathatod hangoskönyvekben ingyen is Tracytől, ha tudsz angolul.

2017. aug. 21. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!