Diákmunka Angliában?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy lehet e olyat csinálni, hogy csak nyárra mennék ki dolgozni, mint diák?
Ha igen, akkor hogy és hol és mit kellene hozzá elintézni? Persze nyelvtudás mellett.
2017. aug. 8. 22:08
1/1 anonim válasza:
Én is csak nyáron megyek ki dolgozni Angliába.
(most is itt vagyok, még 2 hétig. Június végén jöttem ki)
Sajnos nem tudom, hogy otthonról hogy lehet diákmunkát szerezni, de azt tudom, hogy én egy vidéki városban vagyok, és minden mekiben, burgerben folyamatosan van munkalehetőség. Ja, és nem mint diák kell dolgozni, hanem csak dolgozol, és 3 hónap után felmondasz..Én nyomdában dolgozom, minden évben megyek nyárra, mert akkor mindig kell ember időszakos időre. Engem nagynéném vitt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!