Hogyha ma (mostanaban) kéne szakmát választanod, mi lenne az es miert?
Orvost (bármilyet) leszamitva :)
A hianyszakmákra is kitérhettek, ha tudtok olyat.
Ja első verzió mert abban van jövő
Második meg mert a kohászat tetszik de kellett volna a gépész alap
(Nem kohászként dolgozok már)
Ugyan azt választanám, amot választottam...
Asztalos... imádom a szakmámat és a munkámat, ezen kívül van egy kályhás végzettségem ia, mert azokat is nagyon szeretem... + szerintem nem hátrány, ha a kályha-kandalló megy a bútorhoz.
6# hetes vagyok, feleségem meg vizuális kommunikáció diplomája van, aztán diploma után jött rá, mikor engem megismert, hogy mennyivel jobban szeret a 2 kezével alkotni, így lett varró, esküvői és báli ruhákat tervez és készít, olcsókat is azoknak akik nem tehetik meg, hogy 100ezreket költsenek erre, de sajátot szeretnének. + hobbiból táskákat varr, de azzal is egyre jobban keres.
Illetve én ha csaj lennék, de mondjuk így is vonz a téma, ha egyszer lesz lehetőség tanulni, biztosan élek majd vele, szívesen lennék ötvös.
Program fejlesztő. Sok-sok kitérő után, 10 év alatt végül csak ide lyukadam ki, amit 15 évesen akartam..
Egyszerűbb lett volna ezzel kezdeni és már szenior lennék 700 bruttóért.. :/
#2 es vagyok, kohász és nő, mondjuk átnyergelt már minőségügyre, de évekig dolgoztam kohászként
villamosmérnök és gépész csajokat is ismerek jó sokat
erről a "nőnek való szakmák" fa sz ságról le kéne szokni, egy nő lehet ugyanolyan jó mérnök, mint egy pasi vagy ugyanolyan szar is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!