Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mért van az, hogy állami...

Mért van az, hogy állami munkahelyek jobban fizetnek mint a maszekok, versenyszférás munkahelyek mostanában? Szakágtól függetlenül, műszaki és logisztikai végzettséggel gondolom első sorban.

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" Multinál jobban lehet valamivel keresni, de nagyobb is jóval az elvárás, szóval "ár-érték arányban" nem biztos, hogy az a jobb"

Szóval semmirekellő vagy, aki hülye a szakmájához - hát ez tényleg nem fizetik meg a versenyszférában.

2017. aug. 3. 22:53
 12/14 A kérdező kommentje:

"Szóval semmirekellő vagy, aki hülye a szakmájához - hát ez tényleg nem fizetik meg a versenyszférában."

Ha ezt nekem szántad, megnyugtatlak, hogy maszekolni indulok akkor üti a szoftverfejlesztő fizetését a keresetem, mégis van egy főállásom, az fix :)

Szóval ha azt nézzük kitermelném én amit ki kell, csak bsznk fizetni a versenyszférás urak.

2017. aug. 4. 00:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Az oktatásban ugyanez van:

Miközben az elmúlt 15 év alatt egy közalkalmazott tanár fizetése kb. két és félszeresére nőtt, a privát óraadásnál még csak meg sem duplázódtak az átlag óradíjak.

Most logisztikát tanulok, jó tudni, hogy itt is ugyanez van.

2018. máj. 5. 23:07
 14/14 A kérdező kommentje:

saját szakmámba maszek órabérek stagnálnak a 2005- körüli áraknál (ha maszekba tolod, nem maszeknál...)

árak meg nőttek, ügyfeleknek meg ez is sok...

2018. máj. 6. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!