Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mentősök bére is változik...

A mentősök bére is változik az elkövetkezendő években?

Figyelt kérdés

z új bérkompenzácio általt a mentősök bére is növekszik? Illetve milyen reális fizetésre számíthat egy frissen végzett okj-s mentöápoló? A bruttó alapbéren felül milyen összegű juttatások várhatóak?

(Ha valaki személyes tapasztalásból tudna írni azt nagyon megköszönném.)

2017. júl. 30. 20:29
 1/3 anonim válasza:
Valószínűleg változni fog, mivel emelik a szakképzési bérminimumot. Úgy tudom ez bruttó 181 ezer forintot jelent, (javítsatok ha rosszul tudom). Erre kapod még a pótlékokat, Erzsébet utalványt (ezt is már a fizetéssel együtt utalják). Más juttatásról nem tudok, lesz egy csomó időd mellette keresni fogsz másodállást mint mindenki más :(
2017. júl. 31. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Reális fizetés főállású mentőápolóként 150-160ezer, ha sok a túlóra néha összejön 180e is. De ebben már minden benne van: a 6000 étkezési pénz, az útiköltség, minden....
2017. júl. 31. 07:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, kb hasonlóra számítottam.

Kicsit nehezebb így elhatároznia magát az embernek hogy belevágjon e ha hitelt is fizetni kell és a családdal is együtt szeretne néha lenni.

Hihetetlen hogy az egészségüggyel így nem törődnek, persze nincs az államnak pénz benne de így nehéz.

2017. júl. 31. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!