Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire mennék ezzel a végzettség...

Mire mennék ezzel a végzettséggel, lenne értelme ebbe belekezdeni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon elszúrtam az egyetem és a szak választást anno. Lassan végzek turizmus-vendéglátáson, már csak egy félév, minden nyelvvizsga megvan, szóval az nem probléma, csak valószínűleg ezzel a diplomával a kutyát sem fogok érdekelni, ezért nézegetek most mást. Kereskedelmi, logisztikai, esetleg beszerzésen szeretnék dolgozni, vagyis hát ezek, amik igazán érdekelnek. Logisztikus okj-t nézegettem, van gyorsított, ami hamarosan indulna. Tehát lenne egy gazdasági diplomám mellé logisztikai okj végzettség + 3 nyelvvizsga két idegennyelvből.

Ez ebben a felállásban mennyire működne az említett területekre?

2017. júl. 29. 15:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem mérnöki + MBA a legjobb kombó
2017. júl. 29. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
egy kalap kakit ér ez a diploma, ismerek ilyen diplomás embereket, hotelrecepción ülnek éjjel 3kor minimálbérért.
2017. júl. 29. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen de kíváncsi vagyok milyen diplomák azok.

Nem hinném,hogy az ELTE-n vagy BME-n végzett informatikusi diplomás,angol perfekt nyelvtudás több év gyakorlattal rendelkező emberek.

2017. júl. 29. 19:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mielőtt leszólod a diplomád próbálkozz meg Budapesten multiknál, három nyelvtudással szerintem gond nélkül fogsz munkát találni, legrosszabb esetben ssc. Logisztikai OKJ nem sokat ér, vagyis érne valamit, ha az intézmények többsége normális minőségű és színvonalas oktatást tartana, de nem ez a helyzet. A legtöbb OKJ iskola oktat mindent csak minél többen menjenek hozzájuk és feltudják venni a fejpénzt, a tanárok sok helyen teljesen kutyaütők. Mennyire lehet komolyan venni egy olyan oktatási intézményt ahol a szakácstól kezdve a rendszergazdáig mindent oktatnak egyetlen egy oktatási központon belül?

De írták az MSC-t, azzal jobban jársz.

2017. júl. 29. 19:41
 15/18 A kérdező kommentje:

Pontosan azért akarok tanulni valami mást, mert én nem akarok minimálbéres recepciós lenni...

Multiknál fogok is próbálkozni, eddig is küldözgettem önéletrajzot és jelentkeztem (annak ellenére, hogy még nincs meg a diplomám, csak hamarosan államvizsgázok), de sajnos mindenhol elutasítás ért.

2017. júl. 29. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:

SCCnél is próbálkozz, ha valamilyen ritka nyelvet is beszélsz pl valamelyik skandináv vagy ázsiai akkor szép fizetéseket is kaphatsz. De egy sima angol, német kombóval is rengeteg helyre felvesznek.

[link]

2017. júl. 29. 20:58
 17/18 anonim ***** válasza:
3 nyelvvizsga két idegennyelvből= 2 nyelvvizsga
2017. júl. 30. 08:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Én voltam logisztika OKJ-n, életem legrosszabb döntése volt... NULLA használható tudást adtak át. Nem is láttam eddig ezzel a végzettséggel betölthető állást, de valahol értem is...
2017. júl. 30. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!