Ha szert tettem 50. millió forintra, mi legyen az első dolog amit teszek fele?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom,bankba rakom s kamatoztatom.Ötletek?2010. máj. 22. 18:46
11/19 anonim válasza:
de jó neked!:)
Én 2milliónak úgy örülnék, nem fájna a fejem...
12/19 anonim válasza:
Aki szert tudott tenni az 50. millióra nagyon nincs szüksége ötletre, tanácsra. Én annyit mondanék Neked azt döntsd el mit szeretnél az életeddel. Dolgozni még tovább vagy úgy gondolod megérdemled, hogy úgy élj mint ahogy nyugdíjas éveid megálmodtad. Én még segítenék a helyedben rászoruló gyermekeken.
13/19 A kérdező kommentje:
5 milliót felajánlottam belőle az árvízkárosultaknak egy előző kommentelő ötletére.
2010. aug. 21. 13:07
15/19 A kérdező kommentje:
??
2010. aug. 21. 13:58
16/19 anonim válasza:
Ha még nem sikerült megoldást találnod, akkor írj nekem privátba. Én ingyenes és független pénzügyi tanácsadással foglalkozom, olyan célra használod fel, vagy teszed el a pénzed, amilyenre akarod. Én csak segítek hogy minél többet kamatozzon és minél nagyobb biztonságban legyen.
17/19 anonim válasza:
Furcsa számomra, hogy valaki ekkora összegre tegyen szert, és ennyire nincsenek ötletei... De még ez is megeshet...
Mindenesetre amit én tudok neked javasolni:
Ingatlan, termőföld, és arany vagy ezüst!
Bank, tőzsde vagy egyéb papíralapú spekulatív befektetést NEEE!
Bankba csak annyi pénzt, amihez könnyen kell, hogy hozzáférj, de nem akarod otthon tartani!
Nemesfémekben tudok neked tanácsot adni, vagy akár segíteni is. Ha ennek a pénznek egy részét átváltod aranyra, az még az unokáidnak is érték lesz!
Privátban keres, ha érdekel az információ!
18/19 Kokas Lajos válasza:
Ha ingatlanozni szeretnél, segíthetek, írj privátban. Cégfelszámolásokat figyelünk, nagyon kedvező lehetőségek vannak! (15Ha Tó-6000000, Lakások, mezőgazdasági területek, stb) Kiadható (azonnali állandó pénzforrás), vagy továbbfejlesztve drágábban eladható ingatlanok.
19/19 anonim válasza:
Na mennyi maradt mára abból az összegből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!