A Rossmannban kérhetek 6 órásként netto 110-120 között?
Figyelt kérdés
van olyan üzlet, ahol ez kivitelezhető, de messzebb van tőlem.2017. júl. 25. 12:06
1/11 anonim válasza:
Szerintem igen, hiány van dolgozókból.
2/11 anonim válasza:
Ó hogyne, persze, álmodjatok csak. Ha kívánságműsor lenne csak azért mert az emberek elmennek, akkor el se menne senki mert a munkáltató döntése alapján bért emelnének, csakhogy megtartsák az embert.
4 órás munkért bruttó 60 ezret fizetnek, 6 óráét meg kapnál bruttóba annyit mint amit írsz nettóba.
3/11 A kérdező kommentje:
nem álmodok, fentebb írtam is, hogy ez létezik, csak nem a rossmannban. :D Meg fogom próbálni, veszíteni nem veszítek, max marad a másik lehetőség, ahol kapok ennyit 6 óráért.
2017. júl. 25. 12:33
4/11 anonim válasza:
Tévedsz mert nem létezik. Azok a bruttók amiket ígérnek egy egy hirdetésben, abból kifolyólag, hogy nincs ember, mind nem igazak. Sok sok mindenből tevődik össze a 230-260 ezres bruttó ( 8 órában), mikor oda kerülsz interjúra majd megtudod, hogy nem eszik olyan forrón a kását.
5/11 A kérdező kommentje:
Már voltam interjún, második körben is, ennyi a netto.
2017. júl. 25. 12:39
7/11 A kérdező kommentje:
Most nem értettem, miért nem érted a kérdésemet..:D A leírásban az üzlet nem a Rossmann, csak példának mondtam.
2017. júl. 25. 12:44
8/11 anonim válasza:
Bírom az ilyen segg fejeket, mint a 63% :D
9/11 anonim válasza:
Sziasztok! Ha valaki volt interjún leírná nekem, hogy hogyan zajlik?! Ismerősöm menne és kíváncsi lennék mit mondanak! Köszönöm!
10/11 anonim válasza:
Szia.
Rossmannban kérhetsz ennyit, csak nem kapsz :D
Azt tanácsolom menj a messzebbi üzletbe, ott megkapod.Én is a "messzebbi" üzletbe szeretnék majd menni, mert ez a "közelebbi" sz@arul fizet.
Ott a 6 órás bére annyi, mint a Rossmannban egy helyettesé 8 órába.
Nevetséges, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!