Az alábbi esetben meddig várjak a visszajelzésre, esetleg írjak nekik én? Részletesen lentebb.
Figyelt kérdés
Még hónap elején jelentkeztem egy állásra, diákmunka, otthonról végezhető. Egy nemzetközi, ismert cégről van szó, tehát nem gondolom, hogy átverés lenne. Szokásosan úgy egy hét után visszajeleztek, küldtek egy tesztet (próbafordítást, mivel azt csinálnám). Aztán pár nap múlva megint jelentkeztek, hogy ez rendben van, akkor legyen telefonos interjú (ők egy másik országban vannak, de itt is van cégük). Ez múlt hétfőn volt, akkor úgy volt, hogy minden rendben, kezdhetek is, csak még el kell készíteni a szerződést. Még egyéb dolgok miatt szerdáig elhúzódott a dolog, még e-mailben elküldte a fontosabb infókat aztán rájött, hogy valamit elgépelt, akkor újra írt, de szerdán már azt mondta, hogy akkor tényleg küldi a HR-re az elérhetőségemet, és majd jelentkeznek a szerződést illetően. Azt gondoltam, ez is kb. másnap lesz, de ugye szerda óta semmi, nem tudom, ilyenkor ez normális, várjak még picit, vagy esetleg én írjak, hogy most mi van? Én nem sietek, csak nem tudom, hogy ez most lerázás, vagy ez normális. Mivel ugye diákmunka is meg minden, szerintem felesleges húzni az időt, vagyis az eddigi munkáim alapján gondolom. Bármi hasonló tapasztalat, tanács érdekelne.2017. júl. 24. 10:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem kamu. Mennyire lehet komolyan venni egy céget, aminek ilyen komolytalan az ügyintézése, és otthon diákokkal akar fordíttatni? Szerintem semennyire.
2/3 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy egy ismert, nagy cégről van szó. Akkor is lehet kamu?
2017. júl. 24. 11:28
3/3 A kérdező kommentje:
Vagyis azt nem gondolom, hogy kamu, maximum, hogy nem fognak visszajelezni.
2017. júl. 24. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!