StyleXX kérdése:
Mit vegyek 45 ezer forintért? 16/F Valamilyen számítás technikához kapcsolódó dologra gondoltam vagy valami kést, linket is légyszíves
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 15:45
1/9 anonim válasza:
Semmire nincs szükséged ezek szerint, akkor minek kéne elkölteni?
2/9 A kérdező kommentje:
Mert el szeretném költeni!
2017. júl. 22. 17:42
3/9 anonim válasza:
Mire van szükséged? Attól, mert megkerested életed első fizetését (gondolom), hülyeség azonnal elverni.
4/9 anonim válasza:
Oké, tegyük fel, elköltöd vmire (amire egyébként nincs szükséged, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy mire költsed), aztán váratlanul egyik napról a másikra pl. elromlik a telefonod (vízbeesik, összetörik, stb.) aztán ott állsz egy fillér nélkül, és vehetsz fel kölcsönt egy telefonra, mert nem lesz rá pénzed...
Ha van 45 ezer ft-od, akkor örülj neki és várj, amíg olyan dolgot tudsz venni belőle, ami tényleg kell :-)
5/9 anonim válasza:
Ne költsd el, ha nincs semmire szükséged, tedd félre legalább fiatalon megtanulsz spórolni és nem leszel legalább ilyen téren pénzügyi analfabéta mint a magyarok 90%-a.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a kés jó ötlet, nekem is van, már visszahozta az árát milliószor. Reggel azzal vajazom meg a kenyeret, paprikából is tudok vele szelni, meg ha nincsen sörnyitóm kéznél az üvegeset is ezzel nyitom, persze ezt gyakorolni kellett.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. júl. 23. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!