Ahová jelentkezem vissza sem hívnak. Tesco-s árufeltöltő munkát is vállalnék. Hol érdemes Pesten keresni és hogyan? Esetleg tudtok helyet ajánlani ahol mindig keresnek embert és nem kamu jutalékos rátukmálós hülyeség? Próbálkozom mindennel ami eszembe jut,de már teljesen kezdem elveszteni a reményt. :S Köszönöm 28/F
Ráadásul az ide író hr-es még segítő szándékkal is írt ide, és mi a hála?? Ostoba emberek!
2010. máj. 21. 23:46
12/26 anonim válasza:
Amit írtam, az kapcsolódik a témához, a véleményem meg ez. Te meg puffogjál nyugodtan.
2010. máj. 21. 23:48
13/26 anonim válasza:
Édesanyád puffog. De az rendesen.
2010. máj. 21. 23:53
14/26 anonim válasza:
Kérdező, én a Nagykörút közelében lakom, nap mint nap látok az üzletek (pékség, kisbolt, gyrosos, stb.) kirakatában eladót/árufeltöltőt keresünk feliratot. Javaslom sétálj végig a Jászaitól a Mester utcáig, fél óra, de a végére biztos lesz munkád.
2010. máj. 21. 23:54
15/26 anonim válasza:
Én tényeket írtam, hogy mi a baj velük, te meg csak személyeskedni tudsz. Magadat minősíted, ez a primitívség többet elárul rólad, mint amit akárhány HR-es valaha is kiszedne belőled.
2010. máj. 21. 23:55
16/26 anonim válasza:
A HR-es hozzászóló vagyok. Köszönöm, hogy valaki itt próbálta megvédeni a mi "állatfajunkat", aranyos volt tőle. :) A ránk vonatkozó megjegyzések sosem zavartak, azt hiszem, én pld. maximálisan ellátom a munkámat, és a jelentkezők sem panaszkodtak még rám (azok sem, akiket el kellett utasítsak.) Ha belegondoltok, egy állásra minimum 100-an jelentkeznek. Egyet felveszünk, az elégedett, a maradék 99 pedig ilyeneket írkál rólunk, mint itt a hozzászólók nagy része.
Kérdező!! Fontold meg amit írtam az önéletrajzról. Segítő szándékkal írtam.
Amúgy meg aki írta, hogy sétálj végig a körúton, na az se rossz ötlet! :) Sok sikert Neked!
2010. máj. 21. 23:58
17/26 anonim válasza:
Annyit még hozzá, hogy ha neked az a szakmád megvédése, hogy "anyád", akkor neked is gratulálok. Az érdemi felvetésekre persze nincs válasz, hasonlóképp arra se, hogy miért nincs valami szakmai kamara, vagy legalább egy főiskolai kar a HR-eseknek, ahol valami értékelési alapelveket szednének össze, mint mondjuk a pszichológiában?
De mindegy, én befejeztem.
2010. máj. 22. 00:03
18/26 anonim válasza:
70%-os válaszoló, Neked mi a bajod tul.képpen? Főiskolán tanultam a HR-t, most pld. Te személyeskedsz. Szerinted HR-es bárki lehet? Akkor Te leragadtál a régi rendszerben valahol.
2010. máj. 22. 00:05
19/26 anonim válasza:
Hát, eszerint a cikk szerint nem. És ez HR portál.
Ilyen cikket bárki írhat. Mutass még többet. Egy cikk nem cikk. A neten bármit találsz, amit csak akarsz. Még olyan cikket is, hogy Orbán Viktor tulajdonképpen nem férfi, hanem nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!