Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek érdemes tanulni a mai...

Minek érdemes tanulni a mai bizonytalan világban?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Szóval jól szeretnék élni,de a jog,mérnök,pénzügy kilőve...inkább az egészség érdekel,meg a szépség. Ezekből milyen karrierlehetőségek vannak?
2010. máj. 21. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én jogász vagyok, álljunk össze: te gyártasz valami génmódosított szépítőszert meg fogyi tablettát, én meg majd képvisellek a hatóságok előtt az áldozataid ellenében :P
2010. máj. 21. 22:28
 2/13 A kérdező kommentje:

:D :D

na de most komolyan: milyen szakra menjek?

Egészségügyi fősuli vagy legyek inkább kozmetikus?

2010. máj. 21. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egészségügyi fősuli. Kozmetikus azzal is lehetsz később, és a plusz papír sosem árt. Meg a felsőfokú végzettség.
2010. máj. 21. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
munkaügyi előadónak
2010. máj. 21. 22:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha jó tanuló vagy, és szorgalmas, kitartó, akkor egészségügy, aztán kihúzni a retekbe, külföldre, hülyére keresni magadatú

Ha nem vagy az a "tanulós tipus", akkor kozmetikus.

2010. máj. 21. 23:32
 6/13 anonim ***** válasza:
"Szexmentes" olaszországi meló... Ahhoz nem kell tanulni, csak bevállalni.
2010. máj. 22. 01:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Nyelvtanulás, aztán tipli....

Iskolát jobb, ha külföldön végzel, mert a magyar iskoláddal kb. mosogatónak mehetsz el külföldön.

(semmit sem ér)

2010. máj. 22. 01:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Ezzel vitatkoznék, a BME-n végzett ismerősöm rendszeresen jár külföldi egyetemekre előadni (!).

Kérdező: teljesen mindegy, hogy mit tanulsz, csak szeresd és érts hozzá, hogy a legjobbak között legyél. Akkor tuti, hogy egyrészt lesz állásod, másrészt jól fogod érezni magad, harmadrészt jól fogsz keresni :)

2010. máj. 22. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor biztos a BME-t ismerik külföldön, csak azt nem tudják, hol van magyarország....

Kis porszemek (se) vagyunk a világban, az idióta nyelvünkkel, jelentéktelen gazdaságunkkal. Kár áltatni magunkat.

2010. máj. 22. 14:36
 10/13 StephanieXx ***** válasza:

Pémzügyi vonalon szerintem.

Az első válaszolónak van jelenleg munkahelye?:D Vagy jogász szakon végezett,és nem talált munkát?

2010. máj. 22. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!