Annyi pénzt akarok keresni, hogy ne tudjam már hova tenni! Ehhez milyen jól fizető szakmát találjak, és mit tegyek-e mellett?
Csináld azt, ami érdekel, amit szeretsz, és törekedj arra, hogy abban a legjobb legyél. Tűzz ki magad elé újabb és újabb, de elérhető célokat. Költs a bevételedből minél többet, hogy még több legyen, forogjon a pénz. Ne sajnálj adakozni sem. Legyél nyitott, légy fogékony az új dolgokra.
Tudok még sorolni egy rakás közhelyet, de a közhelyekben az a jó, hogy sok igazság van bennük.
Én is ilyen közhelyesen élek (igyekszem), az én mércémmel mérve sikeresen.
"Senkitől nem kértem konkréten hogy mondja meg, hogy mit kell választanom (szakma), meg hogy mit kell tennem. "
Ezt kérted pedig te oktondi, a főkérdésed ez:
"Ehhez milyen jól fizető szakmát találjak, és mit tegyek-e mellett?"
"mert a gyk-n lévő emberek 100%-ából 10% az értelmes."
Nem sok ész adatott neked, csak annyi, hogy 100%-osan mindenkit értékelj.
Azt nem tudtuk meg, mi az a terület, ami érdekel, és mihez értesz, pedig ez fontos lenne, azt kellene választanod ugyanis... Szívesen elárultam a titkot, szabad megköszönni.
"mik azok a dolgok amik pénzhez juttatnak. El szeretném magam majd tartani, szeretnék jól élni."
Szerinted van olyan ember a világon, aki nem ezt szeretné???
Mégis vannak akik nyomorognak, éheznek, híd alatt élnek.
Ha nem változtatsz a létszemléleten, könnyen lehet, hogy te is ott kötsz ki a híd alatt.
Nem mindegy hol vagy 4,4es átlagú. Általános iskola 3. osztályban vagy az orvosi egyetem 1. évfolyamán.
Miből vagy 5ös? Mihez értesz a legjobban? Mit szeretnél a legjobban csinálni? Mert meggazdagodni mindenből lehet (elméletileg), meg átlagosnak és átlag alattinak is lenni.
Van szakács ismerősöm, akinek bejött az élet, és ma már több étterem van, de olyan is, aki épphogy tengődik a fizetéséből. Ügyvédet is tudok mondani, aki kőgazdag, olyant is, aki él meg....
"Törlöm a kérdést 10 órán belül, mert a gyk-n lévő emberek 100%-ából 10% az értelmes. "
Nem tudsz kérdést törölni, itt fog maradni, trolololo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!