Hogy lehet valaki egy videó klippben szereplő?
Figyelt kérdés
Én nagyon szívesen lennék szereplő videó klippekben.Pl táncos vagy bármi.Érdekel is nagyon.Fizetés is érdekelne.Aki tud erről bármi hasznos infót,annak nagyon köszönöm előre is a válaszát!2017. júl. 17. 21:57
1/3 anonim válasza:
Ez nem egy klasszikus "foglalkozás" azért. Általában ismeretségi alapon működik. Van hogy előadók közösségi oldalakon hirdetik hogy keresnek statisztákat a klipphez aztán lehet lenni. Táncosnak meg nagyon profinak ismertnek és elismertnek kell lenni hogy felkérjenek egy klippbe. Fizetés? Örülj neki hogy szerepelhettél a klippükbe aztán helló.
2/3 anonim válasza:
Engem egy utcai jelenetnél levideóztak, a Kozmix - Létezem videójában én vagyok a szőke srác piros gatyában, de pénzt nem kaptam érte.
3/3 anonim válasza:
Fizetni (itthon) nem nagyon szoktak érte, nem érdemes vele foglalkozni. A kiadó elteszi a lóvét, te pedig ingyen dolgoztál. Legjobb esteben kapsz párezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!