Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azon gondolkoztam, hogy kell...

Azon gondolkoztam, hogy kell lennie egy olyan állásnak a szerencsejáték zrt-n belül, aki a lottónyertesekkel foglalkozik (? )

Figyelt kérdés
Vajon milyen végzettségek, készségek, személyes kompetenciák kellenek? Milyen előnyei lehetnek egy ilyen állásnak? Ő intézi el, hogy megkapd a nyereményed, vajon a nyertesek szoktak nekik pénzt adni?

2017. júl. 17. 19:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Az első olyan válasz, amilyet te szerettél volna hallani.
2017. júl. 18. 20:47
 12/20 anonim ***** válasza:
na, akkor én is szeretnék egy ilyen pozícióra pályázni. gyakorlatilag egy sima pénzügyi ügyintéző, aki csak véletlenszerű alkalmakkor kerül elő, és dolgozik, egyébként meg lógatja a lábát, és még ráadásul jó sokat is keres ezzel...
2017. júl. 18. 21:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, nincs külön ilyen pozíció.

Valószínűleg van rá egy protokoll, és valamelyik komolyabb vezető elintézi azt a rövidke beszélgetést, amit ilyenkor meg kell ejteni az ügyféllel.

Privát bankárok meg nyilván vannak, de azoknak semmi köze a szerencsejáték zrthez

2017. júl. 18. 21:56
 14/20 A kérdező kommentje:

# 11

A többi válasz meg amit te akartál hallani, mondjuk ez téged minősít.

# 12

Szövegértelmezést gyakorold még, mielőtt előadod a pökhendi nagyokost.

# 13

Te dettó. Én nem tudom hol olvastad, hogy a privát bankároknak valami köze is lenne ehhez.

2017. júl. 18. 23:37
 15/20 anonim válasza:
70%

Azért vicces, hogy mindkét oldal milyen magabiztosan állítja az igazát és ragaszkodik hozzá, holott valószínű egy szupertitkos protokoll szerint zajlik az egész, és lófax közötök nem volt még életetekben az egészhez, hogy véleményt nyilvánítsatok róla. Akár még a láblógatós elit ügyintéző teóriája sem kizárt, de az sem, hogy maga a CEO intézi ezeket. Nem tudhatjuk.

Mondjuk a sima ügyintézést én is kizártnak tartom.

2017. júl. 18. 23:52
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Jèzusom te mennyire vakon vagy..,
2017. júl. 19. 12:58
 17/20 A kérdező kommentje:
8 általánost végzett fogyatékosok ne kommenteljenek már :(
2017. júl. 20. 00:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze :)
2017. júl. 20. 06:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor minek írsz ide, Kérdező? :(
2017. júl. 21. 14:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Mert anyád épp nem ért rá, és van felesleges szabadidőm.
2017. júl. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!