Szerintetek jelentkezzek-e a NAV-hoz?
Figyelt kérdés
Arról hallottam, hogy a NAV nagyon szereti szop@tni a dohányboltokat. Én 17 éves vagyok és úgy nézek ki mint egy 24-25 éves ember. 20 dohányboltból 1 kéri el a személyit, tehát szinte mindenhol kiszolgálnak. Ha a NAV megbíz engem, hogy csináljak ilyeneket, ök pedig bírságolják a dohányboltokat, akkor én benne lennék. Persze csak fizetésért dohányboltonként minimum 20ezer forintot kérnék, mivel úgy is több mint fél millió forintokat bírságolnak meg, abból 20 ezer nem sok pénz.
Szerintetek lehetséges ez a dolog?
2017. júl. 13. 12:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem a nav elég nagy cég ahhoz hogy egy 17 éves gyerek ne parancsoljon nekik :D
2/5 anonim válasza:
Igen jelentkezz és add elő nekik amit itt leírtál. Ha szerencséd van visszatér még az ávh, oda belépsz ott nagyon jól fogsz szórakozni.
3/5 anonim válasza:
Akkor kell kérnie a személyit ha a gyanú felmerül hogy 18 alatt lehetsz. Ha te 25-nek nézel ki akkor nem kell kérnie.
4/5 anonim válasza:
:D ez most komoly? majd biztos belemennek egy olyan konstrukcióba amit teljesen te találtál ki...
5/5 anonim válasza:
Ne zavarjon ám, hogy a kiskorúak szeszesitallal vagy dohányáruval való kiszolgálása fogyasztóvédelmi (kormányhivatal) hatáskör, semmi köze a Navhoz.A Nav adót és vámokat ellenőriz, meg, hogy a boltos ad-e számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!