Milyen vendéglátós munkák vannak Hollandiában?
Létezik olyan vendéglátós munka Hollandiában amivel forintra átszámítva egy vagy több milliót lehet keresni havonta? Ha van ilyen akkor mi az?
Egyik ismerősöm szeretne kimenni és ezt mondta, hogy ilyen meló lenne kint neki. Szerintem itt valami nagyon nem kerek.
Elvileg se pincér se szobalány se recepciós
Nem akarja elmondani valamiért
Nyelvtudás pici német a többi kézzel-lábbal megy csak és meló kezdés előtt akar kimenni, hogy megtanulja a nyelvet és utána állna munkába. Gyanús nekem ez nagyon sajnos
A szobalányra visszarétve gondolom az illető hölgy. Bár a legtöbben svájcba mennek ezt a munkakört betölteni, de hollandiától sem áll messze. :)
Persze, vendéglátás. :)
Akkor igazából nem gondoltam rosszra azzal, hogy khmmm-nek menne ki :) azzal mondjuk meg van a havi 1-2milla
Nem hiszem, hogy egy takarító vagy bármi más szállodai dolgozó millákat keresne hát mindenki ott dolgozna kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!