Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A zepternél lehet pénzt keresni?

A zepternél lehet pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy kezdetben csak rész munkaidőbe tudnék dolgozni, viszont szeretnék addig is pénzt keresni. Aztán ha tudnék váltanék.(Teljes munkaidőre illetve más munkahelyre). Ma behívtak a zepterhez kereskedelmi asszisztens pozicióra, ahol lehet részmunkaidőbe is dolgozni, és azt mondták, hogy igaz teljesítmény alapján van a bérezés, de lehet keresni minden hónapba valamennyit. Két nap lenne az egész betanítás, harmadik nap meg már munka lenne. Lehet ott keresni valóban rögtön pénzt vagy csak hosszútávon? Meghaladja az azt a összeget, mint mondjuk egy pénztáros fél fizetése?
2017. júl. 13. 00:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit még kihagytam, hogy nem érdekel ki küld el ott a francba meg ilyenek, nagyon kellene most a pénz.
2017. júl. 13. 00:27
 2/6 anonim válasza:
Testvérem volt ott és elég hamar eljött. Hosszú távon lehet hogy bejön az embernek de ő nem ezt tapasztalta. Én nem javasolnám senkinek. De én csak másodkézből vagyok informálódva
2017. júl. 13. 00:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Szóval úgy érted, örülsz ha hosszútávon bejön, de rövidtávon nem valószínű?

Köszi a választ egyébként.

2017. júl. 13. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kamu szar az egész. Pénzt te ott nem fogsz keresni. Nem értem, miért oda akarsz menni. Ja, amúgy lehet pénzt keresni a Zepternél, ha te vagy a tulajdonosa.
2017. júl. 13. 02:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Mert ide felvesznek gondolkodás nélkül, kezdhetek rögtön.

Meg ha máshol is kiszámolod, mondjuk egy eladó 20órás munkaidővel jó ha kap 40-50ezret....

Persze fölöslegesen, nem fektetnék bele energiát....ezért nem tudom megéri-e. Elvileg 3-4 hónapot töltenék ott.

2017. júl. 13. 02:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Két feltétele van: legyen gyomrod, ne legyen gerinced. Akkor menni fog.
2017. júl. 13. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!