Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért vettek fel jegyzőkönyvet?

Barboo.. kérdése:

Miért vettek fel jegyzőkönyvet?

Figyelt kérdés
Tescoban dolgozom 2 hete mint diák kasszás. Eddig sose volt semmi baj. Viszont a szombati elszámolásnál 100 e Ft mínuszom volt ami lehetetlen mert ennyit azért nem tévedek.Aztán aki elszámolt újra össze adta és úgy meg már 2855 Ft plusz volt. De akkor miért vették fel ezt jegyzőkönyvbe? Ami ráadásul csak egy üres nyomtatvány volt a nevemmel.

2017. júl. 10. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most tanuld meg egy életre, hogy üres papírt, főként, ha jegyzőkönyv van ráírva, SOHA nem írunk alá. Bármit ráírhatnak, a te aláírosod pedig azt jelenti, hogy egyetértesz azzal, amit odaírtak.
2017. júl. 10. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Most akkor felvettek bármit is jegyzőkönyvbe, vagy aláírtál egy üres papírt???
2017. júl. 10. 11:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondták hogy fel vesszük jegyzőkönyvbe de csak a nyomtatott szöveg volt rajta hogy édesanyja neve szül. dátuma stb...
2017. júl. 10. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor az üres részeket át kellett volna húzni.

De akkor sem értem.

Ha azt mondják felveszik a jegyzőkönyvet, akkor miért nem mondtad, hogy majd utólag aláírod, ha már FELVETTÉK, akkor írod alá?

Ja, és amit aláírsz, abból neked is kapnod kell egy példányt...

2017. júl. 10. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Az igen. Ilyenre nem gondoltam ez volt az első ilyen esetem.
2017. júl. 10. 13:15
 6/6 anonim válasza:
Kérdező, mi lett az ügyből?
2021. jan. 15. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!